Genç kızlardan oluşan milyonlarca hayranı peşinden sürükleyen ve bir süre dağılan İngiliz müzik grubu One Direction üyesi, arkadaşı Niall Horan'ın konserine katılmak için gittiği Arjantin’de balkondan düşerek hayatını kaybetmesi tüm sevenleri yasa boğdu.   Buenos Aires polisi, alkol ya da uyuşturucu etkisinde olduğu öngörülen agresif bir müşteriye müdahale etmek amacıyla "Casa Sur Palermo" adlı otele gitti. Ekipler, otele ulaştığı anda bahçede bir gürültü duyduğunu ve bir erkeğin ağır yaralı halde yerde yattığının belirlendi.

Buenos Aires ambulans hizmetleri adına açıklama yapan Alberto Crescenti, yaklaşık 40 metre yükseklikteki balkondan düşen Payne'e ilk müdahalenin, yaşama şansının çok düşük olduğunu ifade etti. İlk ihbarın saat 17.04'te yapıldığını, ambulansın olay yerine 17.11'de ulaştığını anlatan Crescenti, Payne'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirtti.

J U Xklk F9 Pk2 N Dp Ade Ud G W

DÜŞMEDEN ÖNCE POLİSİN ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

CNN'te yer alan habere göre, otel personeli Payne düşmeden kısa bir süre önce acil polis yardımı talebinde bulunarak, "Uyuşturucu etkisinde ve alkol kullanan bir misafirimiz var. Her şeyi dağıtıyor" şeklinde ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

Buenos Aires Güvenlik Bakanlığı İletişim Direktörü Pablo Policicchio, Associated Press'e yaptığı açıklamada Payne'in "odasının balkonundan atladığını" dile getirdi. Yaşananların ardından bağımlılıkla mücadele eden yıldızın yıllar önce verdiği bir röportaj yeniden gündeme geldi.Ce J15K7 F W0U D J Ol Am4 H L Q

SANAT DÜNYASI YASA BOĞULDU

İngiliz şarkıcının ölüm haberi sevdiklerin tarafından şok etkisi yaşatırken, Paris Hilton, Charlie Puth, Jonas Blue, Zedd, Juicy J birçok sanatçıda üzüntülerini dile getiren paylaşımlarda bulundu.

L R C L Z W I T Q V D C H J2 W5 W F Q X3 Q T N Y

ONE DIRECTİON LİAM PAYNE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE EDİYORDU

31 yaşındaki yıldız Liam Payne’in, 2021 yılında verdiği bir röportaj yeniden gündeme geldi. Röportajda alkol bağımlılığı hakkında konuşan şarkıcı "Kesinlikle hiç, hiç konuşmadığım bazı şeyler var. Gerçekten, gerçekten, gerçekten ciddiydi ve bir sorundu" şeklinde duygularını ifade etmişti. Ayrıca, madde bağımlılığıyla yaşadığı mücadeleler hakkında konuşan şarkıcı, 2023 yazında YouTube'da paylaşılan bir videoda altı aydır hiç alkol tüketmediğini söylemiş ve "Bu konumda olmak güzel. Kesinlikle artık bu şeylere ihtiyacım yok. Parti bitti" diye bıraktığını duyurmuştu.

Ko I Fn8J R M E6 Tf Zp Dmrc Fbg

LIAM PAYNE KİMDİR?

2008 ve 2010'da "The X Factor" adlı şarkı yarışmasına katılan Liam Payne, 2010'da yarışmaya katılan Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile bir araya gelerek One Direction grubunu kurmuştu.

One Direction çıktığı dönemde 70 milyonun üzerindeki albüm satışıyla, tüm zamanların en çok satan erkek grubu olmuştu. One Direction grub üyesi Malik'in ayrılmak istemesiyle grup dağılma sürecine girmiş ve 2017 yılında tüm grup üyeleri solo çalışmalar yürütmeye başlamıştı.

Grupla birlikte 200'ün üzerinde ödül kazanan Payne, bu tarihten sonra çıkardığı teklilerde ve albümlerinde Ed Sheeran, Rita Ora, French Montana ve J Balvin gibi isimlerle başarılı projeler yürütmüştü.

Editör: Rahime Özbey