Hafta içi her gün canlı olarak ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 18 Ekim 2024 tarihinde de yine gündeme damgasını vuracak olaylar yaşandı. Programda 23 yaşındaki iki çocuk annesi Hatice Ateş'in kayboluşu ve 30 yıl önce kaybolan bir çocuğun gizemi hakkındaki araştırmalar devam ediyor.  

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Birbirinden farklı konuları ele alan Müge Anlı, kayıpları bulmaya, katilleri itiraf ettirmeye, cinayetleri çözmeye Müge Anlı ile Tatlı Sert programında devam ediyor. 18 Ekim günü Müge Anlı'da yaşanan son olaylar ise şu şekilde;

Hatice Ateş'in Kayboluşu: Gaziantep’te kayıplara karışan ve iki çocuğunu geride bırakan Hatice Ateş, programda ailesi tarafından aranıyor. Kayıp kadınla ilgili ortaya çıkan bilgiler seyircileri şaşkına çevirdi.

Irem

Serpil Göbe'nin Kızı İrem: 25 yaşındaki kızı İrem’i arayan anne, kızının son zamanlarda ilginç ritüellerle ilgilendiğini ve boynunda tılsımlar taşıdığını anlattı. Bu detaylar izleyenleri hayrete düşürdü.

Çınaroğlu

HACER ÇIRANOĞLU OĞLUNU BULDU MU?

 4 yaşındayken kaybolan Serdar’ın davasında annesi Hacer Çıranoğlu ve babası Seyfi Bey’in canlı yayında karşı karşıya geldi. Günümzde neredeyse 30 yaşında olan Serdar'ın bulunması için karşı karşıya gelen eşler arasında tansiyon yükseldi.

Zeynep Kaya Ünal

YAKUP ÜNAL BULUNDU MU?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Yakup Ünal bulundu. Evden "incir toplamaya gidiyorum" diyerek çıkan Yakup Ünal'ın bulunması programa damga vurdu.

MÜGE ANLI CANLI İZLE

ATV'nin canlı yayınını izlemek ve Müge Anlı’nın son bölümlerini kaçırmamak için resmi ATV platformlarından canlı yayın bağlantılarına ulaşabilirsiniz.

MÜGE ANLI CANLI YAYIN NASIL İZLENİR?

Müge Anlı canlı izlemek için ATV frekans bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Frekans: 12053 Mhz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Polarizasyon: Yatay (Horizontal)

Editör: Rahime Özbey