Her paylaşımı gündem olan Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında ünlü ismin evini gezdirdi. "Ev köprü görüyor" diyen Gülseren Ceylan, "Bir nikahım eksik" sözleriyle tepki topladı. 

TEPKİ ÇEKEN CANLI YAYIN 

Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, yaptığı canlı yayınla tepki topladı. Açtığı canlı yayınla evin tüm odalarını gösteren Gülseren Ceylan, evde çalışan kadına "Bak kahve yapar mısınız?" dedikten sonra arkadaşına dönerek "gördün mü?" dedi. Evde para sayma makinesinin de olduğunu belirten Gülseren Ceylan, evinde köprüyü gördüğünün de altını çizdi. 

48563

'GIRGIRİYE GÜLŞEN BUBİKOĞLU'

Binlerce yorum alan Gülseren Ceylan'a "Dizilerde falan oluyor sanıyordum. Meğerse gerçekmiş bunlar", "Güldür Güldür skeci gibi" "Gırgıriye Gülşen Bubikoğlu" gibi yorumlar yapıldı. 

HEDİYESİNİ PAYLAŞMIŞTI

Geçtiğimiz ay ise Mehmet Ali Erbil'in kendisine aldığı arabayı da paylaşan Gülseren Ceylan, "İlk defa arabam oldu. . Kullanmayı bu küçük, minnoş arabada öğreneyim diye sevgilim doğum günü hediyesi almış. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsın, seni çok seviyorum" dedi.

Editör: Ceyda Taylan