Galatasaray'a transferinden bugüne kadar ortaya koyduğu başarıyla Türkiye'deki taraftarlarının da gönlünde yer edinen dünyaca ünlü Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi, yaklaşık 10 yıldır hayat arkadaşı olan Wanda Nara ile yeniden evlenme kararı aldı. 

Nara-Icardi çifti, 2014 yılında evlendi ve iki kız çocukları oldu. 2022 yılında boşanma iddialarıyla gündeme gelen çiftin söz konusu durumu resmiyete dönüşmemişti. Lösemiye yakalanan ve tedavi gören Nara, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Nara, Icardi'nin kendisine yeniden evlilik teklif ettiğini söyledi.

WANDA NARA: SANKİ FELÇ OLDUM

Röportaj sırasında sağlık durumuna ilişkin konuşan Nara, şu ifadelere yer verdi:

"Hastalığımı artık herkes biliyor. Şimdilik iyiyim, tek parçayım. Bazen doğanın bilge olduğunu ve bu hastalıkla ailemden başka birinin değil de benim yüzleşmek zorunda kalmamın bir nedeni olduğunu düşünüyorum. Kibirli görünmek ya da üstesinden gelmişim gibi davranmak istemiyorum. Başlangıçta öyle bir darbe aldım ki sanki felç oldum. Klinikten döndüğümde ve hastalığımı öğrendiğimde dört gün boyunca odamda kilitli kaldım, dışarı çıkamadım" 

"BENİ EN ÇOK MAURO DESTEKLEDİ"

Wanda Nara, söz konusu süreçte Icardi'nin kendisine destek olduğuna değinerek "Odamdan çıkmak istemiyordum. Sadece Mauro bana yemek getirmek için içeri girdi. Her şeyi benden önce fark edip ona göre davranıyordu. Benimle ilgilendi, beni korudu ve aynı zamanda bana doktora kadar eşlik ederken çocukların günlük rutiniyle de ilgilendi. Beni en çok destekleyen kişi oydu ve hala da öyle" diye konuştu.

NARA: ICARDİ YENİDEN EVLENME TEKLİFİ ETTİ

Nara, Icardi'nin kendisine yeniden evlilik teklif ettiğini duyurarak "Birlikte geçirdiğimiz onca yılın ardından Mauro bana evlenme teklif etti!" dedi. Nara konuya ilişkin sözlerini şu ifadelerler sürdürdü:

"27 Mayıs 2014'te birbirimize sonsuz aşk sözü vermiştik. Teklif çok yeni, henüz hiçbir şeyi planlamadık ama teklif almak güzeldi. Arjantin'de mi evleniriz, hiçbir fikrim yok. Yemin ederim oturup bunu organize edecek zamanımız bile olmadı ama tüm sevdiklerimiz Arjantin'de. Bu yüzden eğer bu hayali gerçekleştirmeyi başarırsak Arjantin'de olacağını varsayıyorum. Gerçek şu ki 23 Aralık'a kadar Roma-İstanbul rutinine devam edeceğim. Çünkü o gün Yıldızlarla Dans'ın son bölümü yayınlanacak. Yani kesin olan tek şey Noel'i Avrupa'da geçireceğimiz"