Türkiye'nin gündemine oturan olay dün gece saatlerinde İstanbul Sultanbeyli'de yaşandı. Tiktok fenomeni Kübra Aykut, lüks bir sitenin 5'inci katında bulunan evinden atlayıp canına kıydı.

GÖZYAŞLARI İLE TOPRAĞA VERİLDİ

Site güvenliğinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Fenomenin cansız bedeni olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsinin yapılmasının ardından cenazesi Bursa'ya gönderilen Kübra Aykut gözyaşları ile toprağa verildi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 25 171247

VEDA NOTUNDA DİKKAT ÇEKEN DETAY: KENDİME İYİ GELEMEDİM

Hayatını kaybeden Kübra Aykut'un bıraktığı veda mektubunda, "Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim.

NASIL ŞAŞIRTTIM AMA YİNE SİZİ!

İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi" yazması dikkat çekti.

SEVGİLİSİ ENES ÇETİNKAYA'DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Kübra Aykut'un sevgilisinin Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya olduğu öğrenildi. Sevgilisi Kübra Aykut'un Bursa'daki cenaze törenine katılan ve ayakta durmakta güçlük çeken Enes Çetinkaya'nın paylaşımı ise dikkat çekti.

Ekran Görüntüsü 2024 09 25 171316

'ÜZMEYECEĞİM SENİ GİTMEYECEĞİM' DEMİŞTİN

Kübra Aykut ile çektikleri fotoğrafları ve videoları paylaşan Enes Çetinkaya'nın, "Üzmeyeceğim seni gitmeyeceğim demiştin. Bırakıp gittin" yazması herkesi duygulandırdı.

Editör: Ceyda Taylan