Rusya'nın Dağıstan bölgesindeki Mahaçkale şehrinde, geçtiğimiz hafta sonu korkunç bir olay yaşandı. 19 yaşındaki diş asistanı Asiyat ve eşi Said, 25 yaşındaki kişisel antrenör Madina ile birlikte eğlenmek için korku evine gitti.

1-44

DAHA KORKUNÇ OLSUN DİYE BENZİN DÖKTÜLER

İddialara göre kaçış odasında oyun gereği Asiyat bir sandalyeye bağlandı, Madina'da kelepçelendi. Çalışanlardan biri, oyunu daha korkutucu hale getirmek için benzin bidonunu döktü. Oyun alanı bir anda alev alınca çalışanlar korku ve panik içinde kaçmaya başladı. İki kadın karanlık odada mahsur kaldı. İş yerindeki görevliler odanın anahtarlarını bulamadı. Bu sırada dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar, itfaiyeyi aradı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yangına müdahale etti.

Screenshot 26 Qfah

FECİ ŞEKİDE CAN VERDİLER

Genç kızların olduğu odanın kapısını kırarak içeri giren ekipler korkunç manzarayla karşılaştı. Yapılan kontrollerde, Asiyat ve Madina'nın yanarak can verdiği öğrenildi. Asiyat'ın eşi Said ise çıkan yangında ağır yaralandı. Öte yandan Asiyat ve Said'in 5 gün önce evlendiği ortaya çıktı. Hastaneye kaldırılan Said, tedavi altına alındı.

Screenshot 23 Jest

"KORKUTMAK İÇİN..."

Bir görgü tanığı olayı şöyle anlattı: "Kızı korkutmak için önce kelepçelediler, sonra üzerine yanıcı madde döküp ateşe vermek istediler. Ama işler kontrolden çıktı ve kız gerçekten alev aldı. Arkadaşı onu kurtarmaya çalıştı ama başaramadı"

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, işletme sahiplerini ve çalışanları gözaltına aldı.

Screenshot 34 Jggf