Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn, 26 milyon liralık Rolls-Royce'un direksiyonuna oturdu. Yetenekli Zayn'ın o anlarını Kenan Sofuoğlu paylaştı. İşte detaylar..

zayn-sofuoğlu-rolls-royce-kullandı-12-aralık-2023-1

Zayn Sofuoğlu Rolls-Royce Kullandı

Kenan Sofuoğlu'nun dört yaşındaki oğlu Zayn, küçük yaşta gösterdiği yetenekleri ile gündemde yerini alıyor. Babasının izinden giden ve ustaca motosiklet kullanan Zayn Sofuoğlu, her gün yeni bir sürüş deneyimi yaşayarak herkesi kendine hayran bırakıyor. 

zayn-sofuoğlu-rolls-royce-kullandı-12-aralık-2023-2

İlk Resmi Yarışında Birinci Oldu

Zayn, geçtiğimiz haftalarda ilk resmi yarışına çıktı ve bu yarışı birincilikle tamamladı.

zayn-sofuoğlu-rolls-royce-kullandı-12-aralık-2023-5

4 yaşındaki küçük sporcu 12 Kasım’da kariyerinin ilk yarışını, İzmir'de gerçekleştirilen Türkiye Pist&Supermoto Şampiyonası 3. ayak yarışını kazanarak, kariyerindeki ilk galibiyete ulaştı.

zayn-sofuoğlu-rolls-royce-kullandı-12-aralık-2023-6

Minik Zayn Babasının İzinde

Zayn Sofuoğlu şimdi de Rolls-Royce’un 26.6 milyon liralık elektrikli modeli Spectre’yi kullandı. O anlarla gündem olan Zayn için babası Kenan Sofuoğlu, paylaşıma 'Ehliyet için 14 yıl daha beklemen gerekiyor Zayn' notunu düştü.

zayn-sofuoğlu-rolls-royce-kullandı-12-aralık-2023-4

Sosyal medyada yayınlanmasının ardından hızla yayılan video kısa süre içerisinde büyük beğeni aldı.

zayn-sofuoğlu-rolls-royce-kullandı-12-aralık-2023-3

Evlerinin bahçesinde değeri 26 milyonun üzerinde olan elektrikli otomobil kullanan Zayn Sofuoğlu'na sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı. Elektrikli otomobili adeta oyuncak bir araç gibi kullanması ise dikkat çekti.

Editör: Nurseli Fırat