Fatih'te yavru kedileri çantasına koyarken görüntülenen şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alınmış, iş yerinden de çok sayıda ölü kedi çıkmıştı. Cani adam, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderilirken kedi katliamının detayları kan dondurdu.

MAHALLELİ ADAMDAN ŞÜPHELENMEYE BAŞLAMIŞTI

Olaylar bir yıl önce başlamış, cani adamın ortaya çıkması ile mahallede peş peşe kaybolan kediler, hayvanseverlerin dikkatini çekmişti. Kedi katili adam, hayvanlara mama getiriyor sözde onları besliyordu.

show-kedikatili-3

SUÇÜSTÜ ÇEKİLEN VİDEONUN ARDINDAN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Adamın hareketlerinden şüphelenen bir mahalle sakini, nihayet suçüstünde yakaladığı kedi katilinin yavru kedileri çantasına koyup götürürken videosunu çekti.

Görüntülerin ardından şüpheleri artan hayvanseverler, polise giderek şikayetçi oldu.

KEDİ KATİLİNİ OĞLU İHBAR ETTİ

Bir sürü ortalarda görünmeyen kedi katilini ele veren ise çatı katındaki korkunç manzarayı gören oğlu oldu.

5-6 aydır dükkanının üzerindeki çatı katında kalan kedi katilini şikayetler üzerine polis ifadeye çağırırken, babasının evden çıkmasını fırsat bilen genç de hemen çatı katına çıktı.

ÇATI KATINA GİREN GENÇ FECİ MANZARA İLE KARŞILAŞTI

Kapıyı açıp içeri girdiğinde ise korkunç bir koku ve manzara ile karşılaştı. Çürüyen onlarca kedi cesedini gören genç babası hakkındaki şikayetlerin doğru olduğunu anladı. 

show-kedikatili-4

Kedi katilinin zavallı hayvanları özellikle de yavruları sistematik bir vahşetle katlettiği anlaşıldı.

"KANIM DONDU"

Feci manzara karşısında ‘Şok oldum, kanım dondu, babama konduramadım bunları’ diyen genç ardından durumu polise bildirdi.

"BABAMIN TEDAVİ OLMASI GEREKİYOR"

Hala olayın şokunu yaşayan genç babasının tedavi olması gerektiğini belirtirken, “Çünkü böyle bir insan değildi” diye konuştu.  

Acı gerçeğin ortaya çıkmasının ardından ekipler kedi katilini gözaltına alırken, tutuklanan adam cezaevine gönderildi.