30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları bu sabah Taksim Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreniyle başladı. İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1’inci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Tokel ile birlikte resmi protokoller ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen törenin ardından Vatan Caddesi’nde resmi geçit töreni düzenlendi. 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu resmi törenlerin ardından İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Milli Savunma Bakanlığı’nın düzenlediği etkinliklerle sürecek. Solotürk F-16 gösterisi ve ünlü şarkıcıların sahne alacağı konserlerle dolu programlar şöyle…

30 AĞUSTOS SOLOTÜRK İSTANBUL GÖSTERİSİ NE ZAMAN?

F-16 Gösteri Ekibi Solotürk’ün İstanbul semalarında gerçekleştireceği uçuş gösterisi bu akşam 18:00’de gerçekleşecek. Yenikapı Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler kapsamında gösteri yapacak olan Solotürk, 1 Eylül Pazar günü saat 16:00’da İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi’nde düzenlenen söyleşi ve imza töreninde İstanbullular ile buluşacak. 

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI’NIN 30 AĞUSTOS İSTANBUL ETKİNLİKLERİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kapsamında; İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi’nde 30-31 Ağustos ve 1 Eylül 2024 tarihlerinde aşağıdaki etkinlikleri düzenliyor.
Çocuk Oyun Etkinlikleri
Yüz Boyama
Ahşap Oyuncak Boyama Atölyesi
Dünyanın Geleceği Çevre Bilinci
Oyun Atölyesi
Canlı Müzik Dinletileri
F-16 ve F-5 Uçak Kokpitlerinin Halka Açılması
DJ Performansı 
1 Eylül:  16:00 SOLOTÜRK Söyleşi & İmza Töreni 

İBB 30 AĞUSTOS KONSERİ NE ZAMAN, KİMLER SAHNE ALACAK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından bu akşam 19:30’da Eminönü Meydanı’nda düzenlenecek etkinlikte; Cem Adrian, Sena Şener, Aylin Aslım, Birsen Tezer, Gökhan Kılıç, Özlem Çelik, An Epic Symphony ve Night Flight Symphony Orchestra & Choir sahne alacak. Konser alanına ulaşım, kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanımı ile toplu ulaşımda ücretsiz olacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı, İBB Kültür Dairesi Başkanlığı’nın Artİstanbul Feshane, Beykoz Çubuklu Silolar, Müze Gazhane ve Baruthane’de 28 - 29 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceği konserler, tiyatro oyunları ve atölye etkinlikleriyle de kutlanacak. Öte yandan İstanbul Kitapçısı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel olarak tüm şubelerinde ve İBB Yayınları'nın seçili kitaplarında 29 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında yüzde 20 indirim uygulayacak.

İSTANBUL’DA 30 AĞUSTOS KONSERLERİ! KİM NEREDE SAHNEYE ÇIKACAK?

Zeynep Bastık, 21:00’de Beylikdüzü Cumhuriyet Etkinlik Alanı'nda,
Sertab Erener, 21:30’da Üsküdar Harem Meydanı’nda,
Duman, 21:00’e Çerkezköy Kentpark'ta,
Mabel Matiz, 21:00’de Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda,
Oğuzhan Koç, 21.00'de Beyoğlu Hasköy Parkı'nda,
Ece Seçkin, 21:30’da Bayrampaşa Meydanı’nda konser verecek. 
Öte yandan Yeni Türkü ve İlyas Yalçıntaş Sancaktepe'de, Emir Can İğrek, Çatalca’da; Sefo, Avcılar Sahil İspark İDO İskelesi Yanı'nda; Mojave ve Madrigal, Kalamış Atatürk Parkı'nda sahne alacak.

'SOLOTÜRK' İzlemeye gelenlerin nefesini kesti! 'SOLOTÜRK' İzlemeye gelenlerin nefesini kesti!

EKRANHABER.COM

Editör: Emre Kulcanay