Habertürk ekibine son bir ayda yeni isimler ekledi. Ekran Haber'in özel haberine göre, kanalın ilk transferi mesleğe muhabirlikten başlayıp editörlüğe geçiş yapan Mehmet İlkay Özer oldu. 

8 ay görev yayın editörü olarak görev yaptığı Haber Global'den geçtiğimiz günlerde transfer olan Özer, Habertürk'te kuşak editörlüğü görevine başladı. Mesleğe 2013 yılında Doğan Haber Ajansı'nda adım adan Mehmet İlkay Özer, muhabirliğin ardından 5 yıl editörlük yaptı. 2023 yılı mart ayında TGRT Haber'e transfer olan Özer, yayın editörlüğü yapmıştı. 

Mehmet Ilkay 31Mayis

DENEYİMLİ İSİM ANA HABER EDİTÖRÜ OLDU

Habertürk'e geçen bir diğer isim ise, 35 yıldır medyada farklı kuruluşlarda görev yapan Mustafa Yıldız oldu. TGRT Haber'de 2 yıla yakın bir süredir akşam sorumlusu olarak görev yapan deneyimli isim, Habertürk'e Ana Haber editörü olarak geçti.  Yıldız, Gülden Kalecik Demirtaş’ın sunduğu Gündem Özel ve Cem Küçük, Murat İde ile Fatih Atik’in yer aldığı Medya Kritik programı ile Ferhat Ünlü ile hafta sonu Ana Haber'in editörlüğünü yapıyordu.

Mustafa Yildiz 31Mayis

KAMERAMAN OLARAK GÖREV YAPACAK

Kanalın son transferi ise Demirören Haber Ajansı'nda (DHA) kameramanlık yapan Erdi Demir oldu.  2012'de mesleğe başlayan Demir, birçok kurumda çalıştıktan sonra 2022 yılı Mayıs ayında DHA'ya geçmişti.  Demir, 2 yılın ardından kameraman olarak Habertürk’e transfer oldu.

Erdi

Editör: Haber Merkezi