Yalı Çapkını'nda İfakat karakterine hayat veren Gülçin Santırcıoğlu sarhoşken röportaj verdi. Santırcıoğlu, verdiği cevaplar ve tavırlarıyla gündem oldu. Arkadaşlarının o anları engellememesi ise dikkat çekti.

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolü paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde İfakat karakteri sarhoşken verdiği röportajla tüm dikkatleri üzerine çekti. Gülçin Santırcıoğlu arkadaşları ile gittiği bir mekanda görüntülendi. Santırcıoğlu'na "Seyran'ın son durumu ne olacak?" diye soruldu. Ünlü isim, "Banane abi Seyran'dan İfakat ne olacak benim derdim o" diyerek yanıt verdi.

VERDİĞİ YANITLAR GÜLDÜRDÜ

Konuşmasından ve tavırlarından sarhoş olduğu anlaşılan Santırcıoğlu’na arkadaşları müdahale etmedi o anları gülerek izlemeleri dikkat çekti. Santırcıoğlu'na dizinin final yapacağına dair iddialar da soruldu ve ünlü oyuncu "Banane abi ben yapımcı mıyım?" diyerek yanıt verdi.

ARKADAŞLARI ENGEL OLMADI

Ünlü ismin o anları kısa sürede gündem olurken rol arkadaşları Sezin Bozacı, Gözde Kansu ve diğer yanındaki isimlerin Santırcıoğlu'nu engellememesi hatta gülerek izlemesi tepki çekti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖSTERDİLER

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı 'bu nasıl arkadaşlık', 'neden engel olmadınız' gibi yorumlar yaptı. 

Editör: Mehmet Bayar