Magnum çekiliş sonuçları, 26 Ekim Cumartesi günü merak konusu oldu. Magnum Porsche Taycan hediyeli büyük çekiliş, 22 Ekim Salı günü noter huzurunda tamamlandı. 2024 3. dönem Magnum Porsche çekilişi sonuçları asil ve yedek isim listesi Magnum'un resmi kanallarından duyurulacak. Peki Magnum çekilişini kim kazandı?  

Magnum (1)

26 EKİM 2024 MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

22 Ekim 2024 tarihinde saat 11.30'da 3. Dönem Magnum çekiliş sonuçları noter huzurunda yapıldı. Ancak çekiliş sonuçları ise bugün 26 Ekim 2024 tarihinde, 2024 3. dönem Magnum Porsche çekilişi sonuçları asil ve yedek isim listesi şeklinde Magnum'un resmi kanallarından bildirilecek.

MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUCU ASİL VE YEDEK İSİM LİSTESİ SONUÇLANDI MI?

2024 3. dönem Magnum Porsche Taycan çekilişini kazananlar Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki’nde duyurulacak. Ek olarak asil ve yedek olarak Magnum Porsche çekilişini kazanan kişilere taahhütlü posta yolu ile tebligat ile de bildirilecek. Postada meydana gelecek aksaklıklardan Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. sorumlu olmayacağı duyuruldu. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır.

Magnum

MAGNUM PORSCHE TAYCAN KAZANLAR LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MAGNUM ÇEKİLİŞİNİ KAZANAN ÖDEME YAPACAK MI?

Magnum Porsche çekilişini kazanan kişiler, tescile bağlı ikramiye kazanılması halinde, kazanılan ikramiyenin ÖTV ve KDV dışında kalan tüm vergi ve harcamaları (veraset ve intikal vergisi ile noter hibe devri işlemleri, MTV, trafik sigortası, ruhsat-plaka vb. işlemler) talihlinin ödemesi gerekir. Söz konusu işlemlerle ilgili tutar, çekiliş sonrasında belirlenmekte ve kazanan kişilerle paylaşılmaktadır.

Editör: Rahime Özbey