Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında çekilen ve sosyal medyada yayınlanan görüntülerine ilişkin haklarında re'sen soruşturma başlatılan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu için gözaltı kararı verildi. "Hayasızca hareket" iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

İMZA ATMA YÜKÜMLÜLÜĞÜ 

Savcılık tarafından ifadesi alınan Polat ve Doğu kardeşler adli kontrol şartı uygulanması istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hâkim, Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında salı, perşembe ve pazar olmak üzere haftada 3 gün imza atma yükümlülüğü şeklinde adli kontrol kararı verdi. 

"KISMİ FELÇ GEÇİRDİM"

Serbest bırakılan Dilan Polat sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıp şunları söyledi:

"Kötü bir gündü dün. Tekrardan hakimin karşısına çıkmak hele ki böyle bir durum için. O an bir anlık sevgiyle yanağından öpmek isterken denk geldi. Toplumdan da özür diledim, ama bir anda apar topar polisler geldi. Nilda'nın tekrardan böyle şeyler yaşamış olması beni çok üzüyor. Belki beni iyi görüyorsunuz ama ben iyi değilim. Çok ciddi travmalarım var. Ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum. Ne uykudan tat alıyorum ne yediğimden tat alıyorum. Böyle birşey için tekrardan hakim karşısına çıkmak çok travmatik. Dün biraz kısmi felç geçirdim. 3 kere bayılmışım çok zordu. Herkesten tekrardan özür diliyorum.

CEZAEVİNDE ELİMİ AYAĞIMI ÖPERDİ

O benim cezaevinde ellerimi ayaklarımı öperdi. Annem gibiydi. Bu benim için çok acıydı ve çok travmatikti. Burada komik sevgi dolu anları paylaşıyorum. Ama demekki iyi görünmeye çalışmamak lazım. Gördüğüm kabusları ben biliyorum. Haftanın 3 günü imzamız var. Kimseye kızgın ya da kırgın değilim. Böyle birşey için savcılığa gitmek hakim karşısına çıkmak çok utanç vericiydi. İyi olmak istiyorum bırakın normal hayatıma dönebileyim. Ben anlamadım ne zaman bitecek bu Dilan Polat olayı. Unutulmak istiyorum tek istediğim bu.

SAĞLIKLI BİR ANNE OLMAK İSTİYORUM

Buraya kadar gelmesi çok üzücü ne olursunuz hatalarımız olmuş olabilir biz de normal hayatımızı yaşayalım. Sağlıklı bir anne olmak istiyorum. Bunun için siz de bana yardımcı olabilirsiniz. Tekrar özür dilerim yanlışım hatam olduysa. Ama lütfen artık normal hayatımı yaşayabileyim. Dışarısı çok zormuş. Çok şey istemiyorum sadece yardım istiyorum. Herkesten yardım istiyorum ne olur lütfen anlayın olur mu?"

Editör: Yağmur Güzel