ATV ekranlarında izleyicileri ekrana kilitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Seyfi Birbir olayı, büyük yankı uyandırdı. Kendisini, yıllar önce eşine zorla evlendirilen Hacer Çıranoğlu’nun oğlu Serdar’ı evlatlık vermekle suçlanan Seyfi Birbir, önce çelişkili ifadeleriyle dikkat çekti, ardından oğlunu programa getireceğini duyurmuştu. Ancak beklenen gelişme yaşanmadı ve Birbir, 21 Ekim’de kaldığı otel odasında intihar girişiminde bulundu.

ÇELİŞKİLİ İFADELER VERMİŞTİ

Programda Hacer Çıranoğlu, 1995 yılında 4 yaşındaki oğlu Serdar’ın kocası Seyfi Birbir tarafından tanımadığı birine verildiğini açıkladı. Bu durum üzerine Müge Anlı ve ekibi Serdar’ın izini sürmeye başladı. Seyfi Birbir ise oğlunu İzmit Fuarı’nda terk ettiğini itiraf etti ve 21 Ekim’de oğlunu yayına getireceğini söyledi.

Ancak 21 Ekim gecesi, Birbir kaldığı otel odasında alkol aldıktan sonra kesici bir aletle kendine zarar verdi. Hastaneye kaldırılan Birbir’in hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Programda yaşanan bu gelişme, milyonlarca izleyiciyi şok etti.

Müge Anlı ve ekibi, olayın tüm detaylarını aydınlatmak için araştırmalarına devam ederken, izleyiciler de programdaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

MÜGE ANLI’DA DÜN NELER OLDU?

Taraflar karşı karşıya... 76 yaşındaki adam nasıl öldü?
İstanbul Bayrampaşa'da şüpheli ölüm. 53 yaşındaki güzellik uzmanı Tülay Emecen, 76 yaşındaki babası Şemsettin Emecen'in ölümünün şüpheli olduğunu iddia ederek Müge Anlı'ya başvurdu.

Karnındaki ikiz bebekleriyle birlikte öldürüldü. Eşi ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı.

43 yaşındaki Hatice Çaltı karnındaki 5 aylık ikiz bebekleriyle birlikte evinde ölü bulundu. Şüphelerin odağındaki kişi aynı gün evinden üstü başı ıslak bir şekilde çıkan Koca Ramazan Çaltı idi. Ramazan Çaltı daha önce de ceza evine girip (delil yetersizliğinden) kısa zamanda çıkmıştı. Yayınlarımızın ardından yeniden yargılandı ve bu sefer hiçbir indirim uygulanmadan gebe eşini kasten öldürme suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırtıldı.

Editör: Haber Merkezi