Yaklaşık 11 ay önce baş ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Kiremitçi'ye beyin kanseri teşhisi konulmuştu. Beş ay önce gerçekleştirilen ameliyatla beynindeki tümör alındıktan sonra eski sağlığına kavuşan Kiremitçi, iş yaşamına kaldığı yerden devam etti.

HAYATINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz günlerde hastalığı yeniden nüksedince Acıbadem Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Dün entübe edilen Kiremitçi, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kiremitçi’nin cenazesinin bugün Validebağ Koru Camii’nde kılınacak öğlen namazının ardından Çekmeköy Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

ÖNDER KİREMİTÇİ KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Önder Kiremitçi mesleğe 1992 yılında Cumhuriyet Gazetesi'nde adım attı. Ardından Aktüel dergisi ve Atv'de görev aldı. 1994 yılında Hürriyet Gazetesi'ne geçiş yaptı. Radikal ve Akşam gazetelerinde de çalışan Kiremitçi 1998 yılında gazetecilik mesleğini bırakarak iletişim sektörüne adım attı. Kiremitçi Denove PR’ın kurucu ortaklarındandı. Şirkette Halkla İlişkiler Danışmanı olarak görev yapıyordu. ‘İstanbul PR buluşmaları’ etkinliğini başlatan Kiremitçi, haftada iki gün düzenli olarak 20 KM koşuları yapıyordu. Beş yaşında Deniz isimli bir oğlu olan Kiremitçi 11 ay boyunca tedavi görüyordu..

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu