Geçtiğimiz haftalarda ev hapsi talebinde bulunan ancak bu isteği de reddedilen Dilan Polat'ın 40 yıl hapsi istenirken; ona çok benzeyen 32 yaşındaki Fransız fenomen  Aurélie Preston ülkesinde gözaltına alındı.  Dilan Polat’ı akıllara getiren genç kadının; adam kaçırma, çetecilik, silahla tehdit ve darp gibi birçok suça karıştığı tespit edildi.

KAÇIRMA EMRİ VERDİ

Fransa’da şarkı söylemeye başlamadan önce çeşitli realite TV programlarına katılan 32 yaşındaki Instagram fenomeni Aurélie Preston, geçtiğimiz pazartesi günü Versay’daki adli polis binasında gözaltına alındı. Genç kadının, intikam için eski erkek arkadaşının ailesinden birinin evinde gerçekleştirilen soygun ve kaçırma olayının emrini verdiğinden şüpheleniliyor.

YÜZ BİNLERCE TAKİPÇİSİ VAR

Instagram’da 652.000 kişinin takip ettiği Preston’ın duruşması “organize çetede silahla soygun” iddiasıyla açılan adli soruşturma kapsamında hâlâ devam ediyor. Ayrıca iki şüpheli de gözaltına alındı. Olay, 25 Haziran’da bir adamın kapısını açtığında çiçek teslimatçısı kılığında üç saldırganla karşılaşmasıyla başladı. Saldırganlar, ev sahibini silahla tehdit edip, bir sandalyeye bağlayarak 25.000 avro değerindeki iki büyük marka saatini çaldı. Onlar evde gezerken talihsiz adamın bağlarından kurtulup pencereden kaçmayı başardığı öğrenildi.

Editör: Mehmet Bayar