Geçtiğimiz günlerde Fatih Altaylı, Kemal Kılıçdaroğlu'na 'AK Parti'nin adamı' açıklamasında bulundu. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu'ndan Altaylı'ya sosyal medya üzerinden çok sert bir yanıt geldi. İkili arasındaki kavga gündeme bomba gibi düştü.

ALTAYLI'NIN RADARINA YARKADAŞ GİRDİ

Gazeteci Fatih Altaylı'nın bu sefer radarında Barış Yarkadaş vardı. YouTube'da kendi kanalında yaptığı programda Yarkadaş ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

ALTAYLI: "BARIŞ YARKADAŞ ENTERESAN BİR FİGÜR"

CHP Genel Başkanlığı'na Tunç Soyer'in aday olacağına dair iddiaları ve sonrasında Soyer'in yaptığı açıklamayı yorumladı. Altaylı, Barış Yarkadaş için; "Tunç Soyer diyor ki, 'Burada bu kuyuya taşı atan Barış Yarkadaş, benim öyle bir planım yoktur' diyor. Barış Yarkadaş enteresan bir figür. Gazeteci desen gazeteci değil, siyasetçi desen siyasetçi değil. Ortada bir figür olarak kaldı. Eskiden gazeteciydi. Sonra siyasete girdi. Sonra oradan çıktı. Çıktığında da çıkmadı.

GAZETECİMİ, CHP'Lİ Mİ?

CHP ile ilgiside information(içeriden bilgi)' diyebileceğimiz ama aslında 'information (bilgi)' olmayan, görüş diyebileceğimiz ama gerçekleri yansıtmayan, iddia diyebileceğimiz ama gerçekleşmeyen bir sürü şey söyledi. Bu da onlardan biri olarak tarihe geçti. Gazeteci mi CHP'li mi? CHP'de çeşitli görevlere aday birisi mi yoksa 'siyasette işimi hallettim artık gazeteciyim' mi? Orada bir karar verirse inandırıcılık açısından daha iyi bir pozisyon almış olabilir ama tabi kendi bileceği şey.

"CİDDİYE ALINAN BİR GAZETECİYDİ"

Sonuçta konuşulan, ciddiye alınan bir gazeteciydi. Yeniden o pozisyona gelmesi gazetecilik kimliği açısından daiyi olur. Şu anda ortada kaldı biraz" ifadelerini kullandı.

Editör: Ceyda Taylan