eylül-sosyal-yardım-parasıEylül ayı aile destek ödemeleri, aile yardımı ne zaman yatacak? gibi soruların yanıtları, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Açıkladı!

Aile destek paketi, eylül ayı ödeme takvimi merak ediliyor. Aile Destek Programı kapsamında sosyal yardım parası, her ay düzenli olarak hane gelirine göre hak sahiplerinin hesabına yatırılıyor. Temmuz ayında sona ermesi beklenen Aile Destek Programı ödemeleri hakkında, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda 1 yıl daha uzatıldığını ifade edilmişti. Eylül ayı sosyal yardım ödemeleri ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ancak Aile Destek Programı Eylül ödemelerinin 15 Eylül tarihinde yatması bekleniyor.

Eylül Ayı  Yardım Paraları Ne Zaman Yatacak? 

Türkiye'de her ay düzenli olarak sosyal yardım alan milyonlarca vatandaş bulunuyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemeler, her ay hesaplara geçiyor. Hane başına verilen Aile Destek Programı ödemeleri, 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık olarak hak sahiplerine ödeniyor.