Ülkemizde çok sevilen ve sıkı bir hayran kitlesine sahip Evgeny Grinko, dün akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserle Türkiye turnesini tamamladı.  Aralarına ilk kez sahne aldığı Kahramanmaraş'tan Gaziantep'e; Konya'dan Antalya'ya 11 günde 11 şehir dolaşan sanatçı  20.000'e yakın dinleyiciye hitap etti! 

Dünyaca ünlü Rus sanatçıya sahnede çelloda Yana Chekina, violada Pavel Matckevich, akordeonda Liza Vinnikova ve kemanlarda Anna Romanova ile Mathilde Marsal eşlik etti. Her konserinden sonra uzun süre ayakta alkışlanan seyircinin yoğun talebi üzerine tekrar sahne çıkan Grinko'ya özellikle Vals ve Uzun İnce Bir Yoldayım'ı yeniden çaldı. 

SEYİRCİLER DE EŞLİK ETTİ

Özellikle seyircilerin de Uzun İnce Bir Yoldayım'a eşlik etmesiyle salonda büyülü anlar yaşandı. Sanatçı turne haricinde 23 Ekim 2024 gecesi Denizli'de 29 Ekim Halk Konserleri Nihat Zeybekçi Kongre Merkezi Özay Gönlüm Sahnesinde özel bir konser verecek.  24 Aralık'ta Volkswagen Arena'da özel bir yılbaşı konseri verecek olan Grinko, Çanakkale ve Diyarbakır'ı da ziyaret edeceği mini turneye hazırlanıyor. Ayrıca  Evgeny Grinko'nun Şubat 2025'te NETTWERK etiketiyle yayınlanacak albümünün ikinci single'i Západ Slunce, 1 Kasım Cuma günü dinleyicilerle buluşacak.

Editör: Haber Merkezi