Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Can "Canburger" rolü ile hafızalara kazınan Uraz Kaygılaroğlu açıklamaları ve paylaşımlarıyla magazin gündeminde sık sık konuşulan isimlerden biri. Son olarak ‘Aşık Shakespeare’ adlı tiyatro oyununun provalarında rol arkadaşıyla dudak dudağa görüntüleri ile gündem olan ünlü isim konuya dair ilk kez konuştu.

"OYUNCULUK YAPIYORUM"

Erkek rol arkadaşını dudağından öptüğü görüntüleri çok konuşulan Uraz Kaygılaroğlu, "Anlıyorum birileri görmekten hoşlanmayabilir ama oyunculuk yapıyorum." dedi Uraz Kaygılaroğlu'nun 2. sayfaya açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Oynadığımız oyunda sahneye kadınların çıkmasının yasak olduğu bir dönem olan Shakespeare dönemini anlatıyorduk. Konuda da zaten erkek kılığına girmiş bir kadının sahneye çıkma deneyimi üzerine bir oyundu. Başka bir işte de katili oynuyorsun, birini öldürüyorsun, hoşuna gitmeyecek şeyler muhakkak çıkıyor karşına. Herkesi memnun edemiyorsun. Ben oyunumuzu seviyorum. Birlikte oynadığım arkadaşlarımı da çok seviyorum."

Tartışma yaratan görüntüler! Uraz Kaygılaroğlu erkek rol arkadaşıyla öpüştü Tartışma yaratan görüntüler! Uraz Kaygılaroğlu erkek rol arkadaşıyla öpüştü

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu