Dilan ve Engin Polat çiftinin yargılandığı kara para aklama davasında karar açıklandı. 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da bulunduğu 28 şüpheliden Engin Polat ve üç tutuklu sanık serbest bırakıldı. Bu gelişmeyle birlikte davada tutuklu sanık kalmadı. Ekolhaber.com.tr’den Ceyda Bıyıklıoğlu ve Yağmur Güzel’in özel haberine göre; Sıla Doğu “Gördünüz zaten, konuştuk, paylaştık çok heyecanlıyız çok mutluyuz. Şu an Çorlu'ya Engin’i almaya doğru gidiyoruz. Sizin videonuzu paylaştım zaten sosyal medya hesabımda. Dilan ‘çok mutluyum’ dedi. 

"SOSYAL MEDYADAN BASKI GÖRÜYORUZ"

Çorlu’ya doğru yolda olduklarını belirten Sıla Doğu “Biz yine sosyal medyadan baskı görüyoruz, hala bizi karalıyorlar. Hâkimin verdiği kararı sorguluyorlar. 10 aydır yatıyoruz. Artık doğrular tecelli ediyor. Hala basında bizim sevincimizi paylaşan bir kitle var.

"TÜRK ADALETİ BU KARARI VERDİ"

Takipçilerimiz sevincimizi paylaşıyor fakat kamuoyu buna bile tepki gösteriyor. Türk adaletine güvenin, Türk adaleti bu kararı verdi” ifadelerini kullandı.

"BİZİM İÇİN MİLYONLARCA İNSAN DUA ETTİ"

Sosyal medyada önceki kadar yoğun paylaşım yapmayacaklarını vurgulayan Sıla Soğu, “Bizim eskisi gibi paylaşımımız olmayacak zaten mutluluğumuzun tarifi yok şu anda. Sevenlerimiz o kadar bize dua etti ve bunun için paylaşım yapmak hakkımız. Onlarca binlerce milyonlarca bize dua eden insan var. Sevenlerimiz Dilan çıktığından beri suratını göremiyordu. Biz böyle mutlu bir haberde tabii ki şarkı söyleyip paylaşacağız” açıklamasını yaptı.

Editör: Haber Merkezi