MEHMET BAYAR / EKRAN HABER - ÖZEL HABER

CNNTÜRK ekranlarında yayımlanan Gece Görüşü programını sunan Hande Fırat, 28 Temmuz’dan bu yana ekranda yer almıyor. 28 Temmuz tarihli program yayımında ekrana çıkmayan Hande Fırat, bunun sebebini sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurmuştu. 

EKRANDA OLMAMASI MERAK KONUSU OLDU

Ekranda uzun zamandır görünmemesi yeniden merak konusu olması üzerine Hande Fırat sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak işin iç yüzüne açıklık getirdi.

"BENLİK BİR SORUN YOK, YENİ CNNTÜRK YÖNETİMİNE SORUN"

Fırat, kızkardeşi ile birlikte çekildiği bir fotoğraf paylaşarak şu notu düştü: “Bu kadar yorum sonrası açıklama yapmam gerekiyor sanırım. Benlik bir sorun yok! Sorularınızı benim ellerimle yıllar önce kablolarını çektiğim, yıllarca her kademesinde yöneticilik yaptığım yeni CNNTÜRK yönetimine sorun.” 

PAYLAŞIMINI SİLDİ

Hande Fırat daha sonra bu paylaşımını sildi. Ünlü habercinin CNNTürk yönetimi ile bir süredir görüş ayrılıkları içinde olduğu iddia edildi.

"NEDEN BÖYLE YAPTI ANLAMADIK" 

CNNTÜRK'ten ismini paylaşılmasını istemeyen bir yönetici ise Ekran Haber'e "Hepimiz şoktayız. Ortada bir sorun yokken neden böyle bir paylaşım yaptı anlamadık. 18 Temmuz'da programı vardı ama köpeği öldüğü için programa çıkmadı. Daha sonrasını öğrendik ki tatile çıkmış. Dün gece paylaşım yapana kadar kanalla ilgili bir sorunu olduğunu bilmiyorduk."

"Kendisine 'Ne zaman dönüyorsun?' diye sorduk. Fırat da '22 Ağustos tarihinde geliyorum' dedi. 22 Ağustos perşembe günü programa çıkıyor. Tarihi bile kendisi belirledi" ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Bayar