‘Suç örgütü kurma’, ‘kara para aklama’ ve ‘yasadışı bahis’ suçlamalarıyla 40 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Dilan Polat, 19 Ağustos'ta tahliye edilirken, Engin Polat ise 6 Eylül’de serbest bırakılmıştı. Tahliyesinin ardından Dilan Polat, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam etti ve son olarak Engin Polat’ın bacaklarıyla ilgili açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. 

NAMAZ KILMAKTAN BACAKLARI KARARDI

Dilan Polat, “Engin’in bacaklarına berces yaptım, çünkü namaz kılmaktan… Cezaevinde halı yok ya. Bacakları böyle kararmış. Yere vuruyordun değil mi? Benim de öyle oluyordu. Önce morarıyor, sonra kararıyor Engin, değil mi?” sözleriyle gündem oldu.

NEVŞİN MENGÜ ÇILDIRDI

Bu açıklamalar Nevşin Mengü’yü oldukça sinirlendirdi. Mengü, yaptığı açıklamada,  "Bak işte namaz kılmaktan diyor dizleri çürümüş bu arada sorum da check ettik, gayet de cezaevine seccade sokabiliyorsun bu arada. Ulan sanki burası Sovyet Rusya'nın çalışma kampına mı gitti bunlar? Yok ya orada filan ne yok? Herhalde cezaevinde istesen seccadeden bol bir şey bulamazsın. İşin yolunu öğrenmişler. Ah namaz kılarken filan ama müstehak! Böyle yönetiliyor bu ülke" dedi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu