Kara para aklama ve örgüt kurma suçlarından yaklaşık bir yıl önce tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilen Dilan Polat, MASAK’ın raporunun ardından avukatının başvurusu ile tahliye edildi. Yarın Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 kişi mahkemede hakim karşısına çıkacak. Duruşma öncesinde, Dilan Polat Çorlu Cezaevi'ne giderek eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat’ı ziyaret etti. Ziyarete giderken giydiği kombin ise değeriyle dikkat çekti.

Dilan Polat-4

Dilan Polat'ın cezaevi kombini

HAKİM KARŞISINA ÇIKMADAN ÖNCE SON GÖRÜŞME

Polat, MASAK'ın hazırladığı raporun ardından avukatının başvurusu üzerine tahliye edilmişti. 288 günlük tutukluluk sürecinin ardından dışarı çıkan Dilan Polat ilk iş olarak eşi Engin polat'ı ziyarete gitti. Dilan Polat, yarın görülecek duruşma öncesinde ikinci ziyaretini bugün, Çorlu'daki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'nda, eşi Engin Polat ve kayınpederi Sezgin Polat'a gerçekleştirdi. Yanında çocukları da olan Dilan Polat'ın önce eşi, ardından da kayınpederi ile birer saat görüştüğü öğrenildi.

Dilan Polat Gozlul

(Dilan Polat'ın gözlüğü)

LÜKS MARKALARDAN VAZGEÇEMİYOR

Dilan Polat'ın cezaevine giderken yaptığı kombin ise dikkat çekti. Prada marka ayakkabı ve gözlük ile cezaevine giden fenomenin gözlüğü 11 bin TL iken ayakkabısının değeri ise 30 bin civarında... Ziyaretin ardından cezaevinden ayrılan Dilan Polat, gazetecilerin sorularını ise yanıtsız bırakarak geri taşındığı villasına yol aldı.

Dilan Polat'tan ilk paylaşım! "Size kocaman 'enerciler' gönderiyorum" Dilan Polat'tan ilk paylaşım! "Size kocaman 'enerciler' gönderiyorum"

Dilan Ayakkabı

(30 bin liralık ayakkabısı)

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu