46 yılldır DHA'da çalışan ve kariyerinin 33 yılını yöneticilik yaparak geçiren DHA Genel Müdürü Celal Korkut, emekli olduğunu ve DHA ile yollarını ayırdığını duyurmuşru. Ekip arkadaşında mail atan ve "kendi isteğiyle" emekli olduğunu belirten Korkut'un vedası sektörde büyük yankı uyandırdı. Korkut'un yerine ise Anadolu Ajansı'nda çalışan Cemal Coşkun'un geçeceği iddia edilmişti. Ekran Haber, iddianın peşine düştü ve Coşkun ile görüştü. Cemal Coşkun'un DHA'da işe başladığı doğrulandı. Coşkun'un bugün ilk işi günü olduğu ve şu anda İnsan Kayankları biriminde evrak tamamladığı öğrenildi. 

D H A

CEMAL COŞKUN KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Radyo-TV ve Sinema Bölümü’nden mezun olan Cemal Coşkun, mesleğe 1997 yılında İhlas Haber Ajansı’nda muhabir olarak başladı. Uzun yıllar gece muhabirliği yapan Coşkun, özel haberleriyle tanındı. Daha sonra Star TV’ye transfer olan Coşkun, burada da muhabir olarak görev yaptı.
Cemal Coşkun, 2008 yılında çalışmaya başladığı Anadolu Ajansı’nda Sivas Bölge Müdürlüğü, Sakarya Bölge Müdürlüğü, Bursa Bölge Müdürlüğü ve İstanbul Haberleri Editörlüğü (eski adıyla İstanbul Bölge Müdürlüğü) görevlerinde bulundu. Sürekli basın kartı sahibi Coşkun, evli ve bir çocuk babası.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu