1995 yılında Türkiye Güzeli seçilen eski manken Demet Şener (47), önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Ünlü isim, ayaküstü gazetecilerle konuşmayı da ihmal etmedi.

"HER ŞEYİ HAZIRLADIK"

Kızı İrem'in İngiltere'de okuyacak olmasından bahseden Şener, "Kayıt yaptırmaya gittik. Yerleşti. Her şeyi hazırladık. İhtiyaçlarını aldık. Odasını yaptık" dedi.

Detay Fotoğraf (2) Kurtarıldı-7

BİR ORAYA BİR ORAYA

Oğlu Ömer'in İspanya, kızının İngiltere'de olması hakkında Şener, "Bir oraya bir oraya gideceğim. Kendimi doldurmaya çalışacağım. Şimdi kuaför, spor ve işler derken dolduracağım kendimi" diye konuştu.

"JÜRİNİN BİR BİLDİĞİ VARDIR DİYECEĞİM"

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen'in eleştirilmesiyle ilgili görüşlerini paylaşan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

"O kadar ağır eleştirilmesine karşıyım. Benim de kız çocuğum var, hiç güzel değil ağır konuşmak. Güzellik göreceli bir şey. Tabii burası bilgi yarışması değil, belli normlarda olması gerekiyor kızın. Jürinin vardır bildiği diyeceğim, daha fazla bir şey demeyeceğim. Ama burası güzellik yarışması... Güzel kız ama bence yeterli değil. Ama bu kadar eleştirilmesi ayıp, genç kız; bu kadarı kabul edilemez."

D E T A Y D E M E T-1

"SANA AİLEN VE ARKADAŞLARIN GÜZEL DESİN"

Model, Bilgen'in doktor olmasıyla ilgili ise "Maşallah. Doktor olmak muazzam bir şey. Doktorluk bitmeyen bir eğitim. Çok takdir ettim. Güzellik yarışması, o yolda ilerleyecekseniz girmek gereken bir şey. O işi yapmayacaksınız gerek yok. Sana ailen ve arkadaşların güzel desin. Belki başkasının hakkı gidiyor. Kendisi doktorluk yapacak şimdi, bu işleri yapmayacak. Miss World'de derece alsa bir yıl boyunca o tacıyla bu görevi yapmak zorunda. Nasıl yapacak?" açıklamasını yaptı.

Editör: Ceyda Taylan