Müslim Sarıyar Halk TV haber sitesinde çalışmaya başladı. Müslim Sarıyar, daha önce de çalıştığı gazete ve ajanslarda da ses getiren özel haberler imza atmıştı. EKRAN HABER, Müslim Sarıyar'ın Halk TV Web'teki görevini açıklıyor...

MÜSLİM SARIYAR, HALK TV WEB'TE ÖZEL HABERLERE DEVAM

Yeniçağ Gazetesi'nin internet sitesini yönetirken ani bir kararla Halk TV Web'e geçen Genel Yayın Yönetmeni Orhan Can'ın ardından kurum yeni bir sürpriz transfere imza attı. Gündeme bomba gibi düşen özel haberleri yazan deneyimli gazeteci Müslim Sarıyar, Halk TV Web Genel Koordinatörü olarak göreve getirildi. Sarıyar, daha önce Tercüman, Star, Sabah, Habertürk ve 12punto'da görev almıştı.

MÜSLİM SARIYAR KİMDİR?

 1993 yılında Tercüman gazetesinde mesleğe başlayan Müslim Sarıyar, 1997’de Sabah, 1998’de Akşam, 1999 yılında da Star gazetelerinde çalıştı.  2002 yılında yeniden Sabah gazetesine dönen Sarıyar, Aralık 2008’de Habertürk’e transfer oldu. Deneyimli muhabir burada önemli özel haberlerin altına imza attı. Sarıyar, 2018 yılında gazetenin yayın hayatına son vermesiyle birlikte Ekim ayında DHA’ya transfer oldu ve 2021'e kadar Özel Haberler Bölümü’nde görev yaptı.

EKRANHABER.COM

Editör: Emre Kulcanay