Son dönemde oynadığı Esas Oğlan dizisiyle sık sık gündeme gelen Hadise'nin gönlünü dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez'e kaptırdığı iddia edildi. Oyunculuğu oldukça merak edilen Hadise'li Esas Oğlan dizisinin ateşli sahneleri ise sosyal medyaya bomba gibi düştü. 

728Xauto

ŞENOL SÖNMEZ İLE GALAYA KATILDI 

Hadise başrolünde yer aldığı Esas Oğlan dizisinin de yapım şirketi olan BKM‘nin yapımcılığında çekilen “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin galasına Şenol Sönmez'le beraber katıldı.Galada birlikte görüntülenen ünlü çift ilişkileri hakkındaki soruları yanıtsız bıraktı. Hadise “Doğru anda konuşuruz” diyerek oradan uzaklaştı.

Hadise-2

ATEŞLİ SAHNELERİ OLAY OLDU 

Hadise şimdi de Gain'de yayınlanacak olan 'Esas Oğlan' dizisinin tanıtımıyla gündeme geldi.Ünlü ismin tanıtımdaki performansı izleyenlerden tam not alırken ateşli sahneleri de sosyal medyada gündem oldu.

H A D İ S E-1

ALACAĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Hadise'nin 8 bölümlük dizi için 10 milyon TL'ye el sıkıştığı iddia edilmişti.Dizide Hadise'nin hayat vereceği Ceren karakteri iflah olmaz bir romantik, risk analisti, Seda Bakan'ın canlandıracağı Selma karakteri de insanı yoracak kadar gerçekçi biridir.

Hadi̇se 3

Hadi̇se 4

 

 
 
 
 

Editör: Yağmur Güzel