Oscar ödüllü Daniel Day-Lewis, 7 yıl sonra oyunculuğa geri dönüyor... Ünlü yönetmen Paul Thomas Anderson'ın 2017 yapımı “Phantom Thread” filminden sonra oyunculuğu bırakan ve o zamandan bu yana hiçbir projede yer almayan Daniel Day-Lewis, oyunculuğa geri dönüyor.

OĞLUNUN YÖNETTİĞİ FİLMDE OYNAYACAK

Üç Oscar ödüllü oyuncu Daniel Day-Lewis, yıllar sonra bir filmde rol almaya hazırlanıyor. 7 yıl önce emekli olduğunu ve artık hiçbir projede yer almayacağını açıklayan oyuncu, oğlunun yeni projesi için setlere geri dönüyor! Usta aktör, oğlu Ronan Day-Lewis'in ilk yönetmenlik deneyimi olan "Anemone" adlı filmde rol alacak. Daniel Day-Lewis ve Ronan Day-Lewis, filmin senaryosunu birlikte kaleme aldı.

'ANEMONE'UN KONUSU NE?

Film, babalar, oğullar ve kardeşler arasındaki karmaşık ilişkilerin yanı sıra “aile bağlarının dinamiklerini" detaylı bir şekilde inceleyecek. "Anemone", aktörün 2017 yapımı "Phantom Thread" filminden bu yana ilk projesi olacak. Filmde oyuncuya, Sean Bean, Samantha Morton, Samuel Bottomley ve Safia Oakley-Green gibi isimler eşlik etmişti. Daniel Day-Lewis kariyeri boyunca üç Oscar ödülü kazandı. Oyuncu, 2017 yılında emekli olduğunu açıkladı ancak neden bu kararı aldığına dair bir açıklamada bulunmadı.

Editör: Haber Merkezi