Bosphorus Art Society (B.A.S.), 8 Temmuz Pazartesi günü saat 21:21’de, Cash on the Table markası altında online olarak gerçekleştireceği özel müzayede sanatseverleri ve koleksiyonerleri buluşturacak. Bu özel etkinliğin dikkat çekici isimlerinden olan Can Bonomo'nun şiirleri de sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Elde edilen gelir ise Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanacak.Bonomo'nun müzayede de yer alacak şiirlerinin satışından elde edilen gelir çocuk esirgeme kurumuna bağışlanacak.

Can Bonomo 2

ABDULLAH OĞUZ'UN ESERLERİ DE MÜZAYADEDE

Müzayedede, multidisipliner sanatçılar ve ünlü isimlerin eserleri de yer alacak. Rock müziğin efsanevi ismi Teoman’ın 30 yıl boyunca tüm bestelerini yaptığı ikonik gitarı olacak. Teoman’ın müzayede de yer alacak efsanevi gitarının satışından elde edilen gelir çocuk esirgeme kurumuna bağışlanacak. Sadece müzik değil resim sanatında da kendini kanıtlamış Mercan Dede, ünlü tiyatrocu ve oyuncu Güven Kıraç’ın eserlerinin yanı sıra Beyazıt Öztürk kara kalem çizimleri ilk kez sanatseverlerle buluşacak.

Can Bonomo 3

VE DAHA BİR ÇOK ESER

Müzayede de ayrıca Sinan Çetin’in renk yeteneğiyle dolu çalışmaları, Abdullah Oğuz’un eserleri, Can Bonomo’nun şiirleri, yazıları ve şarkıları kadar güzel resimleri ile Alinur Velidedeoğlu’nun 3 metrelik krom tabloları sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Müzayede, 8 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21:21’de www.cashonthetableauction.com adresinden online olarak gerçekleşecek.

Can Bonomo 5

Editör: Barış Sözal