İzmir'in Konak ilçesinde ikamet eden ünlü şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo, 43 yaşında intihar girişimde bulundu. Günler önce intihara teşebbüs eden Can Bonomo’nun ablası Funda Bonomo’nun hayati tehlikesi sürerken, Bonomo, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu.

2-43

CAN BONOMO’NUN ABLASI KİM, NE İŞ YAPAR?

İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan Can Bonomo’nun ablası Funda Bonomo’dur. Hayvan hakları korumak amacıyla Hayvanlar İçin Projeler Derneği'nin (HİPDER) adında bir dernek kurmuştur. Funda Bonomo’nun sahibi olduğu HİPDER’in Kemalpaşa'daki çiftliğinde büyük bölümü engelli hayvanlardan oluşan 165 köpek ve 5 kediye ev sahipliği yapıyor.

S 5051B5475095701Be7821Dc78B5B26

HİPDER KURUCUSU CAN BONOMO’NUN ABLASI NEDEN, NE ZAMAN İNTİHAR ETTİ?

HİPDER kurucusu Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo, 8 Ekim gecesi saat 23.30 sularında ikamet ettiği Murat Reis Mahallesi'ndeki evinde çok sayıda ilaç içerek intihara teşebbüs etti. Durumun yakınları tarafından fark edilmesi üzerine,112 Acil Çağrı Merkezi aranarak olay yerine sağlık ve polis ekibi intikal etti. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Can Bonomo’nun ablası Funda Bonomo, tedaviye alınırken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

1-74

CAN BONOMO’NUN ABLASI FUNDA BONOMO ÖLDÜ MÜ?

Ünlü şarkıcı Can Bonomo ablasının intihar girişiminde bulunmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üzüntüsünü ifade ederek Şunları söyledi;

"Ailemiz son günlerde zor bir süreçten geçiyor. Ablam erken müdahale sayesinde şu an stabil durumda ve uzun bir iyileşme sürecine girdi. Ona destek olabilmek adına tüm sevenleri olarak yanındayız. Ablam bize mental ve duygusal sağlığın önemini ve asla ihmal edilmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Bu süreçte bizlere saygı ve sevgiyle yaklaşan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Unlu Sarkici Can Bonomonun Ablas

Editör: Rahime Özbey