Bir süredir fizik tedavi gören, yıllar önce Cennet Mahallesi dizisinde oynayan Manken Çağla Şıkel, Ceyda Düvenci'nin programında sağlığı hakkında açıklamada bulunarak sporu bıraktığını belirtti. Kusursuz fiziğiyle yıllardır dikkatleri üzerine çeken Manken Şıkel, kalça ekleminde dönüşü olmayan bir problem olduğunu ve bu yüzden sporu bırakmak zorunda olduğunu söyledi.

Xyh Ell6C U S I J F L1 Imv Irw

ŞIKEL: ‘GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR EKLEM PROBLEMİ YAŞIYORUM’

Uzun zamandır aralıksız egzersiz yapmanın bedelini ağır bir şekilde ödediğinden ifade Şıkel, rahatsızlığı hakkında şunları söyledi:

"Kalça eklemini fazla kullanmamdan kaynaklı geri dönüşü olmayan bir eklem problemi yaşıyorum. Hayat tarafından durduruldum. Oyuncağım elimden alınmış gibi hissettim. Şimdi fizik tedavi görüyorum ve kalça eklemlerime başka hiçbir yük bindirmemem gerekiyor."

Karin Kaslari Ve Duzgun Fizigiyl

MANKEN ŞIKEL KABULLENMENİN ZOR OLDUĞUNU VURGULADI

Spora olan tutkusundan dolayı aldığı hazzın ve enerjinin kendisine çok iyi geldiğini dile getiren Manken Çağla Şıkel, kabullenmenin oldukça zor olduğunu belirterek şunları söyledi:

‘‘Oğlunun ergenlik döneminde geçirdiği zorlu geçti. Cinnet geçirmedim mi? Tabii ki de geçiriyorum. Kapıları kırmadım mı? Kırmışımdır. Kapıyı kırdım, değişen bir şey olmadı. Elimi kırdım. Çocuk bilgisayar oynamaya devam etti, ben gittim atel taktırdım"

Fy2 Wuaj I8 E W6E I3Juc Zdag

Editör: Rahime Özbey