Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Bali, ekranlarla eski eşi Şenol İpek sayesinde tanıştı. İpek'in mankenlik yaptığı dönemde tanışan çift, 2013 yılında dünyaevine girdi. Bali, evliliği sırasında bir süre oyunculuk ile ilgilendi. Ardından sunuculuğa yönelerek magazin programı sunmaya başladı.

SÖYLEMEZSEM OLMAZ'DAN NEDEN AYRILDI

Bali, sunuculuk kariyerine 2015 yılında "Beyaz TV"de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programıyla başladı. Bu programda Seren Serengil ve Arto ile birlikte magazin gündemini yorumladı. Bali, programdaki cesur ve dobra yorumları ile kısa sürede dikkat çekti. Ünlü isim daha sonra farklı kanallarda da çalıştı ama tekrardan 2021 yılında "Beyaz TV"ye geri döndü. "Söylemezsem Olmaz" programının sunuculuğunu yapmaya devam etti. Daha sonra, programda yaşadığı tartışmalar ve polemikler ile gündeme geldi ve Arto ile Seren Serengil'le yaşanan kavgalar sonrası program kapandı. 

BİRCAN BALİ KOCASI

Bali, 2013 yılında manken Şenol İpek ile evlendi. Çiftin evliliği 2021 yılında sona erdi. Bali, 2022 yılında avukat Ömer Gezen ile evlendi.

YOUTUBE HESABI NE?

O'ndan Sonra isimli bir YouTube kanalında yayıncılık hayatına devam eden Bircan Bali Şubat ayından sonra tekrardan ekranlara döneceğini duyurdu.

ozlem-oz

ÖZLEM ÖZ VE TAYYAR ÖZ İÇİN NE DEDİ?

O'ndan Sonra isimli YouTube kanalında Özlem Öz ve Tayyar Öz davasına bakan Bircan Bali, skandal iddialarda bulundu. Bali, Tayyar Öz'ün hasta mahremiyetini ihlal ettiği için açığa alındığını Özlem Öz'ün ise FETÖ soruşturması yediğini belirtti. Haberin detayları için buraya tıklayabilirsiniz. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu