Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile olan ilişkileri nedeniyle magazin gündeminden düşmüyor. Icardı, geçen aylarda Wanda Nara ile ayrılacaklarını duyurmuştu. Ardından yeniden bir araya gelen çift, Icardi’nin Nara’nın çıplak fotoğrafını paylaşmasını ortaya çıkmıştı. Ancak ilişkilerinde durulmayan kaos nedeniyle Wanda Nara, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" diyerek bitirdiğini duyurmuştu. Bir türlü istikrarı devam ettiremeyen çift, suların durulduğunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

VE MARIO ICARDI KAZANDI

Birkaç kez bir araya gelen çift evliliklerine bir şans daha verme kararı verdi. Boşanmaktan vazgeçen Icardi ve Wanda Nara, sosyal medya hesaplarından aile fotoğraf paylaştı.

Ayriligin Esiginden Donen Wanda

SOSYAL MEDYA İLİŞKİLERİNDE İKİYE BÖLÜNDÜ

Icardi ve Wanda Nara’nın ilişkileri nedeniyle sosyal medya ikiye bölündü. Bazı kullanıcılar 'çok toksik bir çiftsiniz' , 'yakında yine ayrılırsınız' gibi yorumlarda bulunurken, kimi kullanıcılar ise 'çok yakışıyorsunuz ayılmayın' gibi yorumlarda bulundu.

Editör: Rahime Özbey