Aydan Şener, 'aldatılma'larını EKOL TV'de canlı yayınlanan ve Balçiçek İlter'in sunduğu Balçiçek İlter ile Şimdi programında anlattı.  Ünlü oyuncu, kadınların aldatıklarını anlayıp sorduklarında deli muamelesi ile karşılaşmalarına vurgu yaparak ilişkilerde aldatılma ile yüzleşmenin sırlarını verdi. İşte Aydan Şener'in canlı yayındaki çarpıcı açıklamalarından o bölüm...

AYDAN ŞENER: "KADIN ALDATILDIĞINI DÜŞÜNÜYORSA YÜZDE 95 DOĞRUDUR"

'Aldatıldığımı sonrasında öğrendiğim de oldu' diyerek yaşadığı acı tecrübeleri, Balçiçek İlter ile EKOL TV'de paylaşan Aydan Şener, aldatıldığını nasıl öğrendiğini anlatırken şu çok tartışılacak cümleyi kurdu: "Zaten kadın eğer bir şeyler hissediyorsa yüzde 95 doğrudur diye düşünüyorum". Aydan Şener, aldatılmasını öğrenmek için sosyal medyada başka bir kadın hesabı açarak ispat ettiğini de paylaştı. Aydan Şener şunları anlattı:

"BAZI ERKEKLER ALDATMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMİŞ, SPOR GİBİ"

"Erkekler, bazıları özellikle, mesela bunu alışkanlık haline getirmiş. Spor gibi, aldatıyorlar yani. Emin de olamıyorsun çünkü inkar da ettikleri için sonuna kadar. Sen kıskançsın, sen uyduruyorsun", neredeyse "Şizofrensin" filan diyecek. Değil ama. Neticede çıkıyor. Zaten kadın eğer bir şeyler hissediyorsa yüzde 95 doğrudur diye düşünüyorum. O hissedilir bir şey. İyiyim, huzurluyum bir kere. Ne bileyim, kimse beni kıskanmıyor, ben kimseyi kıskanmıyorum. Kimsenin peşine düşmek zorunda değilim, kimsede aklım kalmıyor, kimsenin aklı bende kalmıyor."

"KADIN-ERKEK ALDATMA ORANI AYNI AMA ERKEKLER HEMEN YAKALANIYOR"

"Normal hayatta asla kıskanç değilim. Hani bir arkadaşımı kıskanmak, aldığını veya evini... O tarz kıskançlıklarım hiç yoktur. Ama sevdiğim insanı, eğer ki şüphelenirsem, o zaman kıskanırım, araştırırım. Ama şüphelenmezsem de çok da rahatımdır. Gereksiz peşine düşmeler falan yapmam. Ama şüphelenirsem bir şeyden onu ortaya çıkarmam lazım yani. Hesaplar açıp, çıkarayım ve terk edeyim. Önce çıkarılacak... Kadın mesela böyle değil, fake hesaplara düşmüyoruz. Çok iyiyiz hakikaten. Ki, bence kadınla erkeğin aldatma oranları aslında aynı. Ama erkekler çok daha hemen yakalanıyorlar."

AYDAN ŞENER: ALDATILDIM!.. VİDEO

işte o anların videosu...

EKRANHABER.COM

Editör: Emre Kulcanay