Antalya Manavgat'ın Aşağı Hisar Mahallesi Gülveren Caddesi'nde meydana gelen kazada, 13 yaşındaki Beray Polat yaralandı. Polat, arkadaşıyla birlikte yolun karşısına geçmek için kaldırımdan indiği sırada, yol kenarında park halindeki araçların arasından karşıya geçmek için aniden hareketlendi. Bu sırada yoldan geçmekte olan Emre E.’nin kullandığı 07 LRA 32 plakalı motosiklet, Beray Polat’a çarptı.

Antalya Manavgat Motosiklet Kaza Kiz 26052024 Iha (2)

İLK YARDIM MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNDEN

Motosikletin aynasına çarparak yere düşen Beray Polat’a ilk yardım, kendisine çarpan motosiklet sürücüsü tarafından yapıldı. Kaza anı, bir işletmenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Polat ve arkadaşının kaldırımda yürüdükten sonra yolun kenarına inmeleri ve Beray Polat'ın koşarak yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada motosikletin çarptığı anlar yer aldı.

Antalya Manavgat Motosiklet Kaza Kiz 26052024 Iha (1)

SAĞLIK EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ

Kaza sonrası olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, Polat’a ilk müdahaleyi yaptı. Beray Polat, kontrollerinin yapılması için ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtiliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya Manavgat Motosiklet Kaza Kiz 26052024 Iha (4)

Antalya Manavgat Motosiklet Kaza Kiz 26052024 Iha (6)

Antalya Manavgat Motosiklet Kaza Kiz 26052024 Iha (5)