Akın Akınözü, temmuz ayında kaybettiği annesi Özlem Akınözü'nün vefatıyla zor günler geçiriyor.

SANA DUYDUĞUM SONSUZ "ÖZLEM"

Anne acısıyla sarsılan Akın Akınözü, duygularını "Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim… Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak… Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz “ÖZLEM” Oğlun" sözleriyle dile getirmişti.

Ekran Görüntüsü 2024 09 23 112942

22 TEMMUZ 2024

Özlem Akınözü, 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü Vadistanbul Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'na defnedildi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 23 113055

SESİNİ DUYAMADAN GEÇİRDİĞİM İLK DOĞUM GÜNÜ

Temmuz ayında kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü'nün vefatıyla sarsılan Akın Akınözü, 34'üncü yaş gününde duygusal bir mesaj yayımladı; "Sana sarılamadan ve sesini duyamadan geçirdiğim ilk doğum günü"

Ekran Görüntüsü 2024 09 23 113110

O KAREYİ PAYLAŞTI

Oyuncu annesiyle karesini paylaşarak "Bu fotoğrafımla bana hazırlattığın doğum günü hediyemi, sana sarılamadan ve sesini duyamadan geçirdiğim ilk doğum günümde, daha da iyi anlıyorum…" dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 23 112910

İYİ Kİ SENİN OĞLUŞUN OLMUŞUM

Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

"Sana söz; kanatlanıp yanına uçana kadar koşmaya devam edeceğim canım annem… Koşabilmem için beni her daim motive eden, destek veren ve annemin gözünü arkada bırakmayan siz aileme de; teşekkürlerimi bugün her zamankinden daha da fazla hissederek sunuyorum… Artık demesi biraz zor olsa da iyi ki doğmuşum ve senin oğluşun olmuşum."

Ekran Görüntüsü 2024 09 23 112902

FOTOĞRAFINA BAKARAK ÜFLEDİ

Oyuncu, annesinin fotoğrafına bakarak üflediği doğum günü pastasını da paylaştı.

Ekran Görüntüsü 2024 09 23 112850

TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Annesini toprağa veren Akın Akınözü, sosyal medya hesabından teşekkür paylaşımı yapmıştı.

BİRİCİK ANNEM

Ünlü oyuncu, paylaşımında “Biricik annem Özlem Akınözü’nü sonsuzluğa uğurlarken, bizleri yalnız bırakmayarak gerek yakından, gerek uzaktan acımızı paylaşan tüm sevenlerimiz gösterdi ki; annem arkasında çok güzel bir aile bırakmış… Annemin gözünü arkada bırakmadığınız ve onun huzurla uyumasını sağladığınız için hepinize çok teşekkürler.. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

Editör: Ceyda Taylan