İstanbul Fatih'te bir parkta oyun oynayan 7 yaşındaki Bayram L., başka bir çocukla kavga etti. Daha sonra markete giden Bayram L., kavga ettiği çocuğun babası M.B. tarafından darp edildi ve tehdit edildi. Polis ekipleri tarafından tespit edilen M.B., gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Istanbul Fatih Cocugu Tehdit Eden Adam 23062024 Iha1

KAVGA VE SALDIRI

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, parkta oyun oynayan Bayram L., bir çocukla kavga etti. Sonrasında markete giden Bayram L., kavga ettiği çocuğun babası M.B. tarafından önce darp edildi, ardından tehdit edildi. M.B., çocuğa "Seni öldürürüm, seni bıçaklarım" şeklinde tehditler savurdu.

Istanbul Fatih Cocugu Tehdit Eden Adam 23062024 Iha2

GÖZALTI VE TUTUKLAMA

Olay üzerine harekete geçen İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şahsın kimliğini tespit ederek Silivrikapı’da kaldığı adreste gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından M.B., adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Istanbul Fatih Cocugu Tehdit Eden Adam 23062024 Iha

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

19 Haziran tarihinde meydana gelen olayda, öfkeli baba markette çocuğa tokat attı ve tehditler savurdu. Market sahibi araya girerek çocuğun daha fazla darp edilmesini önledi. O anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

MAHKEME KARARI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.