Son dönemde bankaların emeklilere verdiği promosyonlarda yarış kızışırken  4A 4B 4C emeklisinin tamamına cazip promosyon sunan ING Bank’ta yeni duyuru yayınladı. Pazartesi salı başvuru yapan emeklilere ING Bank’tan tam 18.000 TL’lik ek ikramiye ödemesi yapılacak. İşte merak edilen detaylar...

Para A-3

EMEKLİYE 18 BİN TL MÜJDESİ 

ING Bank ekim ayı promosyon kampanyası kapsamında emeklilere 18.000 TL’lik özel bir teklif hazırladı. Emekli maaşını ING Banka taşıyarak 3 yıllığına buradan almayı taahhüt eden 4A 4B 4C emeklisinin tamamına yönelik sunulacak yeni promosyon kampanyasında rakamlar rekora koştu. Bankadan yapılan açıklamaya göre emekli maaşına taşıyarak 3 yıl ING Bank’ta kalma sözü veren emeklilere ek koşular almadan 15.000 TL’ye varan promosyon ödenecek. Bunun yanı sıra emekliler ING Banka geçtikten sonra otomatik ödeme talimatı da vermeleri halinde 3000 TL Ek promosyon alacak. Böylece bankada toplam promosyon miktarı 18.000 TL’ye ulaşıyor. 

Para B-1

BAŞVURU KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR 

ING Bank tarafından aynı zamanda emeklilere başvuru kolaylığı da sağlanıyor. Emekli maaşını taşıdıktan taşımak için artık şubelere gitmeye gerek yok. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığıyla emekliler kolaylıkla promosyon başvurularını tamamlayabiliyor. Şubelere giderek de başvuru yapmak mümkün Ancak daha pratik yol alan mobil bankacılık ve internet bankacılığını Tercih edebilirsiniz. 

Para K

SON TARİH AÇIKLANDI 

31 Ekim’e kadar devam edecek ING Bank emekli promosyon kampanyasında turuncu ekstra Avantajları da var. Emekli maaşını taşıdıktan sonra TURUNCU ekstra üyesi olan emekliler 2000 TL daha ek promosyon alabiliyor. ING Bank’ın resmi internet sitesini ziyaret ederek ekim ayı promosyon fırsatları ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Hafta başından itibaren ING Bank Promosyon başvuruları açılacak. 

Editör: Yağmur Güzel