Hande Erçel ile oynadıkları dizi ile yakın arkadaş olan ancak daha sonra aradığı mutluluğu bir türlü yakalayamayan Kerem Bürsin, geçen hafta Osman Kaya ile senaryosunu birlikte yazdığı, başrolünü Devrim Özkan’la paylaştığı “Mavi Mağarafilminin röportajları sırasında özel hayatında aşık olduğunu duyurmuştu. Bürsin, Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalına verdiği röportajda, “Kalbim dolu... Çok mutluyum, ilişkimiz harika başladı” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü ismin kime aşık olduğu ortaya çıktı.

B U R S İ N

 GÖNLÜNÜ SABANCILARA KAPTIRDI

Karizmatik oyuncunun, 2 aydır Sakıp Sabancı’nın torunlarından Melisa Tapan ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Gupse Özay ve Öykü Karayel ile birlikte rol aldığı 'Platonik' dizisinin çekimleri için Çeşme’de bulunan Bürsin’in, yakın zamanda ilişkisiyle ilgili bir paylaşım yapması bekleniyor.

Meli̇sa Tapan

Kerem Bürsin'in sevgilisi Melisa Tapan kimdir? Sabancıların torunu Melisa Tapan kaç yaşında? Kerem Bürsin'in sevgilisi Melisa Tapan kimdir? Sabancıların torunu Melisa Tapan kaç yaşında?

SABANCILAR’IN OYUNCU AŞKI

Öte yandan, Sabancı ailesinin üç genç kuşak üyesinin popüler oyuncularla aşk yaşaması dikkat çekici bir tesadüf oldu. Aile üyelerinden Hakan Sabancı, Kerem Bürsin’in eski sevgilisi Hande Erçel ile birlikteyken, Faruk Sabancı ise Esra Bilgiç ile bir ilişki yaşıyor.

Editör: Gökay Usanmaz