Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en son 2006 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin açılışı nedeniyle dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Özgür Özel'in geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da iadeiziyarette bulunacağını açıklamıştı.

A W225220 03

GÖNDERE FORSLU BAYRAK ÇEKİLDİ

Beklenen görüşme CHP Genel Merkezi'nde başladı. CHP'li görevliler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişinden hemen önce parti binasını önündeki göndere Cumhurbaşkanlığı forslu Türk Bayrağı çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Özgür Özel kapıda karşıladı. Erdoğan ve Özel merdivenleri yanyana çıktı ve parti genel merkezinin önünde tokalaşarak poz verdi.

TARİHİ ZİYARET 1 SAAT 30 DAKİKA SÜRDÜ

Görüşme, genel merkezin 12'nci katında gerçekleşti. CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş da görüşmede yer aldı. İki isim, görüşmenin kayda geçmesi için notlar tuttu. Erdoğan'ın tarihi ziyareti 1 saat 30 dakika sürdü. Erdoğan binadan ayrılırken CHP Genel Başkanı Özgür Özel kapıya kadar geçirdi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu