İstanbul'un elektrik tedarik ihtiyacını karşılayan iki ana şirket bulunuyor: AYEDAŞ ve BEDAŞ. AYEDAŞ, İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki elektrik tedarik ve arıza işlemlerinden sorumluyken, BEDAŞ ise Avrupa Yakası'ndaki benzer görevleri üstleniyor.

ELEKTRİK KESİNTİLERİNE DAİR GÜNCEL BİLGİLER

Anadolu Yakası'ndaki planlı elektrik kesintileri hakkında en güncel bilgiler, AYEDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. Öte yandan, BEDAŞ, Avrupa Yakası'ndaki elektrik kesintileri konusunda vatandaşları web sitesi aracılığıyla bilgilendiriyor.

14 KASIM SALI GÜNÜ PLANLANAN KESİNTİLER

AYEDAŞ ve BEDAŞ, 14 Kasım Salı günü İstanbul'un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını vatandaşlarla paylaşmıştı. İstanbul'da elektriğin ne zaman geri geleceği ve hangi ilçelerde kesinti yaşanacağına dair bilgiler, ilgili şirketlerin web sitelerinde bulunabiliyor.

ELEKTRİK KESİNTİSİ DETAYLARINA ERİŞİM YOLLARI

İstanbul'da yaşanacak elektrik kesintilerinin detaylarına ulaşmak için AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın aşağıda linkleri bulunan internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Bu sitelerde, yaşadığınız ilçeyi seçerek kesintiyle ilgili daha fazla bilgiye erişebilirsiniz.

BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMAK İÇİN >>>

AYEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMAK İÇİN >>>