Zeki Demirkubuz, 'Türkiye'nin Oscar Aday Adayı' son filmi Hayat, bugünden itibaren Türkiye genelinde sinemalarda gösterime giriyor. Peki Hayat hangi sinema salonlarında, saat kaçta izlenebilecek? Tam liste ile haberde... 

ZEKİ DEMİRKUBUZ, 'HAYAT' İÇİN NE DEDİ?

Ünlü yönetmen, Hayat filminin yeniden gösterime girmesini "Bugüne kadar kaçıran, link diye ağlayıp İsmail'den medet umanlar 6 EYLÜL'ü beklesin" diyerek anonsladıktan sonra dün "Hayat" yeniden her yerde, tüm ülkede" diyerek filmin afişini ve gösterileceği sinema salonlarının listesini paylaştı. Demirkubuz, sinemaseverlere, "Bu fim için nasıl çalıştığımı, nelere katlandığımı, gururlu olmak, namuslu kalmak için ne kadar çabaladığımı bilmeden korsan link bekleyenler bir yana, o sıcakta Sultanbeyli’ye gidip o koşullarda filmi izleyenlere teşekkür ederim, yeriniz ayrı, duygunuzun tarifi yok. O kadar ki-" cümleleriyle teşekkür etti. 

Z Tivit
Zeki Demirkubuz, sinemaseverlere müjdeyi böyle verdi...

İLK YORUM MEHMET DEMİRKOL'DAN GELDİ

Demirkubuz'ın paylaşımına gazeteci Mehmet Demirkol'dan "Çok iyi film" yorumuyla destek geldi. 

Z Tivit2
Mehmet Demirkol, bu yorumu yaptı...

HAYAT FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Hayat filminin kadrosunda Cem Davran, Umut Kurt, Melis Birkan, Osman Alkaş, Ozan Dağara, Doğu Demirkol, Kayhan Açıkgöz, Muttalip Müjdeci, Seyit Nizam Yılmaz, Berfun Başel, Hande Özen, Özlem Türkad ve Caner Cindoruk bulunuyor. 

HAYAT'IN KONUSU NE?

Filmde, babasının zoruyla nişanlanmak zorunda kalan Hicran evden kaçar. Hicran'ın zaten onu istemediğini düşünen Rıza, bu durumu önceleri pek umursamasa da durum giderek zoruna gitmeye başlar ve Hicran'la yüzleşmeye karar verir. Sadece bir kere gördüğü nişanlısının peşinden İstanbul'a gidip uzun sürecek büyük bir arayışa başlar.

ZEKİ DEMİRKUBUZ'UN HAYAT FİLMİ HANGİ ŞEHİRLERDE?

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, son filmi Hayat'ın bugünden itibaren tüm Türkiye genelindeki sinemalarda viyona girdiğini duyurdu. Miray Daner ve Burak Dakak'ın başrollerini paylaştığı 2023 yılı yapımı Hayat, bugünden itibaren İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa ve Van'daki sinemalarda izlenebilecek.

Zeki List
Zeki List2
Zeki Demirkubuz'un Hayat filminin gösterileceği sinemalar ve saatleri böyle...

ZEKİ DEMİRKUBUZ KİMDİR?

Zeki Demirkubuz, 25 Temmuz 1964'te Isparta'da dünyaya geldi. Demirkubuz, ortaokulu Isparta'da bitirerek İstanbul'a yerleşti. Liseye İstanbul'da başlayan Demirkubuz daha sonra okulu bırakarak fabrika ve atölyelerde çalışmaya başladı. Sinemaya ise 1986 yılında Zeki Ökten’in asistanlığını yaparak adım attı. İlk uzun metrajlı filmi C Blok’u çekene kadar birçok yönetmenin asistanlığını yapan yönetmen, C Blok’tan sonra  kendi senaryolarını yazan bağımsız bir yönetmen olarak anılmaya başlandı. 

ZEKİ DEMİRKUBUZ'UN FİLMLERİ HANGİLERİ?

Hayat (2023)

Kor (2016)

Bulantı (2015)

Yeraltı (2012)

Kıskanmak (2009)

Kader (2006)

Bekleme Odası (2004)

İtiraf (2002)

EKRANHABER.COM

Editör: Emre Kulcanay