Zeytinburnu sahilinde seyyar satıcılık yapan bir kişi, tezgâhını kaldırmak isteyen sivil zabıta ekiplerine keserle saldırdı. Çıkan kavgada bazı zabıta memurları, yere düşen seyyar satıcıyı darbetti. Olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Zabita Keser Sapi Saldiri 19052024 Dha3

OLAYIN DETAYLARI

Olay, dün öğlen saatlerinde Zeytinburnu sahilinde meydana geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) sivil zabıta ekibi, sahilde seyyar satıcılık yapan bir ailenin tezgâhlarını kaldırmak istedi. Bu duruma direnen seyyar satıcılardan biri, eline aldığı keserle zabıta ekiplerinin üzerine yürüdü.

Zabita Keser Sapi Saldiri 19052024 Dha4

KESERLİ SALDIRI

Seyyar satıcı, elindeki keserle zabıta ekiplerine saldırınca, zabıtalar saldırganı yere yatırdı. Yere yatırılan seyyar satıcıyı bazı zabıta memurları darbetti. Bu anlar, çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Zabita Keser Sapi Saldiri 19052024 Dha1

KAMERALARA YANSIYANLAR

Kamera görüntülerinde, seyyar satıcının keserle zabıta ekiplerine saldırdığı ve zabıta memurlarının ise saldırganı etkisiz hale getirmeye çalıştığı anlar yer aldı. Görüntülerde ayrıca, zabıta memurlarının yere düşen seyyar satıcıyı darbettikleri de görüldü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve tarafların ifadelerinin alınacağını belirtti.

Zabita Keser Sapi Saldiri 19052024 Dha2