Erzin ilçesinde minibüsçülük yapan Şefik Vural, aracıyla saat 16.00 Erzin-Adana seferine çıkacağı esnada aracına son anda bir yolcu bindi. Yolcudan ücretini vermesini isteyen Vural, ‘al lan' cevabıyla karşılık buldu. Bunun üzerine ‘lan' kelimesine tepki gösteren Vural, ‘hayırdır' cevabını verdi ve yolcunun küfürleriyle karşı karşıya kaldı. 

Aw257826 05 (1)

CEBİNDEN DÜŞEN PARAYI DA ALDI

Duruma kızan H.T., Vural'a saldırarak 9 yerinden ısırdı ve darp etti. Boğuşma esnasında kulağı kopan Vural'ın yardımına meslektaşları yetişti ve saldırgandan kurtuldu. H.T., yaşanan kavga sırasında şoförün cebinden düşen parayı alarak cebine koydu. Yaşananlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. 

Adana'da gittiği hastanede geç kaldığı için kulağı dikilemeyen Şefik Vural, 10 gün sonra ameliyat edilecek. Öte yandan saldırgan H.T. ise polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

A W257826 01

"ISIRARAK KULAĞIMI KOPARDI"

Minibüs şoförü Şefik Vural, kulağının bir kısmını koparan şahsın cebinden düşen parayı da aldığını belirterek, "Adana'ya saat 4'te seferim vardı. 5 dakika kala arabayı çalıştırdım, hareket etmeden önce bir kişi daha geldi. Kapıyı açtım ve Adana'ya gideceğini söyleyerek bindi. Ücreti sorduğumda ‘al lan' diyerek parayı verdi. Ben de ‘hayırdır' deyince küfür etti. Boş bulunduğum anda çok süratli şekilde yumruk attı. Ondan sonra üstüme çullandı. Vücudumun 8-9 yerinden ısırdı ve yumrukladı. Kulağımı ısırarak kopardı. En sonunda arkadaşlarım geldi. Arkadaşlarım aşağı indirirken benim elimdeki para düştü, o parayı da alıp cebine koydu. Kameralarda kayıtlı, sonuna kadar davacıyım" dedi.