Hamas lideri Haniye'nin öldürülmesi sonrası Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildi ve bayraklar yarıya indirildi. Dün, Haniye için gıyabı cenaze namazı kılındı. Siyasi parti liderleri ise başsağlığı mesajı gönderdi. Konuyla ilgili Gazeteci Yılmaz bir yorumda bulunarak, "Türk milleti matemde olmadığına göre, Türk Bayrağı niye indiriliyor?" dedi. TV100 yazarı Fuat Uğur ise Özdil'e cevap verdi. Böylece iki isim sosyal medyada birbirine girdi.

"HAYIR TÜRK MİLLETİ MATEMDE"

Fuat Uğur, Yılmaz Özdil'in gönderisine "Hayır Türk milleti matemde. Sadece bir mezeye Kıbrıs’ı satmaya hazır olanlar kendilerini Türk sandığı için yanlış bir algıya sahipler. Senin gibi." cevabını verdi.

Yilmaz Ozdil

"BANA BAK KRİPTO FUAT"

Bunun üzerine Özdil, Uğur'a sosyal medyadan karşılık vererek, "Bana bak kripto Fuat, benim Türklüğümü tartışacak adam daha anasından doğmadı, ama çok istersen -sevabına- seni çıktığın yere geri göndereyim!" dedi.

Fust Ugue

"ANASINDAN BAŞLAR..."

Bu sözler karşısında sinirlenen Uğur ise Özdil'e yönelik şu ifadeleri kullandı: "Foseptik ağzınla küfür aşamasına geçtiğine göre şecerene mercek tutmam çok dokundu anlaşılan. Kriptoluğu orada ara. Milletin Türklüğünü yok sayarsan sana haddini bildiririm. Edepsizleşme seviyenin farkındayım ama anama küfredenin de anasından başlar yedi sülalesinden çıkarım. Bunu bil.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu