Habertürk TV ve Bloomberg TV’de çalışıp daha sonra 2013 yılında ATV'nin kadrosuna dahil olan ünlü spiker istifa ettiğini duyurdu. Kanalla yolları ayıran Deniz Türe Argat’ın yeni adresi ise henüz bilinmiyor.

Deniz Ture-1

“ARTIK VEDA VAKTİ”

“10 yılı geride bıraktığım Turkuvaz Medya ve Atv’ye artık VEDA vakti” diyerek ayrılığını duyuran Deniz Türe Argat, devamında şu ifadeleri kullandı: “Sanki işimden değil de evimden, ailemden ayrılmak gibi bir his benim için… İşe başladığım ilk gün olduğu gibi son gün de aynı heyecan ve istekle Atv ekranlarında siz kıymetli izleyicilerimizle buluştum. Birçok özel ana ve yayına imza attığım görevimden kendi isteğimle bir süre dinlenmek için ayrılıyorum.

Deniz Ture

Son güne kadar desteğini esirgemeyen yöneticilerime, tüm çalışma arkadaşlarıma, vedalaşamadığım dostlarıma ve yolumun kesiştiği herkese bana kattıklarınız ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim Yıllardır beni ilgiyle takip eden, izleyen, yalnız bırakmayan, kıymetli seyircilerimize minnettarım. Gelecek için hepimize her şeyin en iyisini ve hayırlısını diliyorum. Hoşçakalın”

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu