Yaprak Dökümü, 2006-2010 yılları arasında izleyici ile buluşmuş ve oldukça sevilmiş bir diziydi. Başrol oyuncuları arasında Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Tolga Karel, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen gibi birçok ünlü isim bulunuyordu.

Yaprak-dökümü-ayşe-değişimi-16-aralık-2023-7webp

Dizinin çocuk oyuncusu, en küçük kardeşi canlandıran Şebnem Ceceli ise yıllar sonra değişimi ile dikkat çekti. Peki Şebnem Ceceli şimdi ne yapıyor? Hangi dizide oynuyor? İşte detaylar...

Yaprak-dökümü-ayşe-değişimi-16-aralık-2023-4

YAPRAK DÖKÜMÜ AYŞE'NİN DEĞİŞİMİ! TAM 13 YIL!

Yaprak Dökümü, tekrar tekrar izlense de yine aynı tadı veren efsanevi dizilerden biriydi. 13 yıl sonra bile izleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yaprak Dökümü' oyuncularının değişimleri arasında en çok dikkatleri çeken küçük Ayşe karakteri oldu. 

Yaprak-dökümü-ayşe-değişimi-16-aralık-2023-2

Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si yani Şebnem Ceceli, o dönem dizinin en küçük oyuncusu olarak Ayşe karakterine hayat vermişti. Çocuk yıldız Şebnem Ceceli şimdilerde 22 yaşında güzeller güzeli bir genç kız.

Yaprak-dökümü-ayşe-değişimi-16-aralık-2023-1

Halil Ergün, Güven Hokna, Gökçe Bahadır ve Bennu Yıldırımlar ile rol alan Şebnem Ceceli'nin son hali sosyal medyada çok konuşuldu. Değişimi ile dikkatleri çeken ve beğenileri toplayan Şebnem Ceceli kimdir? Kaç yaşında ve şimdi ne yapıyor? Merak ediliyor..

Yaprak-dökümü-ayşe-değişimi-16-aralık-2023-5

Şebnem Ceceli Kimdir?

Şebnem Ceceli, 2001 yılında Altunizade İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İncirlik Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu ve Doğa Koleji’nden mezun olan Şebnem Ceceli şimdilerde ise Fen Bölümü öğrencisidir.

Yaprak-dökümü-ayşe-değişimi-16-aralık-2023-6

2006 – 2011 yılları arasında Yaprak Dökümü dizisinde çocuk karakter Ayşe ile kamera karşısında yer almıştır. Algida Max ve Wings reklamlarındada yer alan Şebnem Ceceli Ekol Drama Oyunculuk Eğitimi almıştır. Şebnem Ceceli, Yaprak Dökümü'ndeki performansı ile beğeni toplarken, beklenenin aksine kariyerine oyuncu olarak devam etmemiştir.

Yaprak-dökümü-ayşe-değişimi-16-aralık-2023-8

Uzun süredir oyunculuk dışında kalan Ceceli, bu dönemde eğitimine ağırlık vermiş, bir yandanda piyano eğitimi almıştır.

Editör: Nurseli Fırat