Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı "Kızıl Goncalar," geçtiğimiz sezon hikayesi ve karakterleriyle büyük ilgi topladı. Her ayrıntısının özenle işlendiği dizinin, yeni sezonda nasıl bir senaryoyla devam edeceği ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

KIZIL GONCALAR NE ZAMAN FİNAL OLACAK?

Fragmanıyla büyük bir yankı uyandıran dizi, Eylül ayının sonunda yeni sezonuyla ekrana gelecek. Yeni bölümler için heyecan artarken, dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan herkesi şaşırtan bir açıklama geldi. YouTube'daki Black Swan Finans kanalına konuk olan Turgut, "Kızıl Goncalar"ın final yapacağı tarihi açıkladı. Turgut, dizinin "Kızılcık Şerbeti" gibi uzun soluklu olmayacağını, bu sezonun sonunda biteceğini ve "Kızıl Goncalar"ı baştan beri kısa soluklu bir proje olarak düşündüklerini belirtti.

"TÜRK TOPLUMUNA AYNA TUTUYORUM"

Yapımcı Turgut açıklamasına şu sözlerle devam etti: "Türk toplumuna ben ayna tutuyorum. Türkiye'nin kendi dertleri var. Bu dertlerin birileri tarafından tartışılması konuşulması kafa yorması önemli bir şey. Yokmuş gibi davranarak çözemezsiniz. Bu meselelerin ekrana getirilip anlatılması lazım. Objektif bir bakış açışıyla anlatıp kutuplaşmanın bu kadar yoğun yaşandığı ülkede insanların birbirlerini daha net anlayıp bazı şeylerin daha farklı yorumlanmasına katkı yapabilir miyim düşüncesiyle ben bu işleri yapıyorum."

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu