Volkan Yuksel Ekran Haber Okuyucularini Magazin Turuna Cikariyor-1

Geçtiğimiz günlerde "ICE" isimli mega yat, Yalıkavak’ta "AMEY" isimli motoryata arkadan çarptı ve ülke gündeminin yanı sıra dünya medyası da kaza görüntülerine büyük ilgi gösterdi. Neyse ki bir can kaybı olmadı; sadece maddi hasar ile kaza ucuz atlatıldı.
Konuyu hemen hatırladığınızı umuyorum.
ICE isimli büyük geminin çarptığı AMEY isimli teknede bulunanlar ve ölümden dönenler arasında Türk pop müziğinin önemli seslerinden Murat Güneş de vardı.
Murat’ın teknenin içinde olduğu esnada çektiği çarpma anı videosu sosyal medyada viral oldu. Kazanın ciddiyeti, Murat’ın çektiği video ile çok daha iyi anlaşılıyordu.
Neyse ki o kaza geride kaldı.
Şimdi gelelim asıl konumuza. Kazazede olan Murat Güneş, bu talihsiz olayın hemen ardından yeni bir şarkı yaptı.
Yazdığı şarkılarla adından söz ettiren Murat Güneş, titizlikle hazırladığı ilk stüdyo albümünden şarkılarını müzikseverlerle paylaşmaya devam ediyor. Güneş, bu kez albümün sürpriz işbirliklerinden "HEM"i tüm dijital platformlarda dinleyicisi ile buluşturdu.
Murat Güneş ve Türkiye’nin güçlü kadın pop-rock solistlerinden, kariyerinde birçok farklı proje barındıran Pamela’yı ilk kez bir araya getiren "HEM"de ikili, performansları ile de kendilerinden söz ettirecek bir şarkıya imza attı.
Şarkı çok keyifli. Söz ve bestesi Murat Güneş'e, düzenlemesi Semih Gönder'e ait olan "HEM" in video klibi için Taksim Lamartin’de bir otelde Mustafa Özen yönetmenliğinde çekildi.

Murat Pamela
Murat Güneş ve Pamela, Ümit Ünal tasarımı kostümleri ile de dikkat çekiyor.

Şarkının etkileyici sözlerinden yola çıkarak çekilen "HEM"in video klibi, anlatımı ve sıcak görüntüleri ile şarkının ruhunu ortaya koyuyor.
Murat Güneş’in kaleminden çıkan şarkılarını hem kendi yorumuyla hem de farklı sanatçılardan duymaya devam edeceğimizi umuyorum. Ucuz kurtulduğu tekne kazası için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Harbiden zor bir kaza.

Sexy Salmon’un açılışında ünlü isimler göz kamaştırdı

Türkiye’nin ilk Fin Mutfağı konseptli restoranı Sexy Salmon, sosyal medya uzmanı Özgür Özyurt’un özel davetiyle Bomonti’de açıldı.

Sxy
Görkemli açılışta sinema ve dizi oyuncusu İpek Erdem, tanınmış isimler: Şebnem Demir, Hande Kaptan, Aslı Samat, Recep Demiray, İpek Bağrıaçık şık tarzlarıyla dikkat çekti. Restoranın sahibi Nesimi Günenç, yeni sezonda misafirlerine hem özel bir gastronomi deneyimi hem de harika DJ performanslarıyla eğlenceli anlar sunmayı hedefliyor.

Ipekerdem
Hayat Bilgisi dizisinin 'Barbie'si İpek Erdem, Özgür Özyurt'un davetiyle Sexy Salmon'daydı...

Bir dönem reyting rekonları kıran Hayat Bilgisi dizisinde Barbie rolünü canlandıran İpek Erdem, açılışta gazetecilere açıklamada bulundu. Yeni sezonda yeni projeleri olduğunu ve yakın zamanda hayranlarıyla bu projeleri paylaşacağını söyleyen Erdem, “Geçen sezon TRT’de Selahaddin Eyyubi dizisinde Gökçicek Hanım’ı canlandırmıştım. Yeni sezonda yine dize projeleri var ancak ben tiyatroya odaklandım” dedi.

Zeus Kabadayı’nın yeni kitabı 9 Eylül’de çıkıyor

Zeus
Yazarın yeni kitabını hayranları ilgiyle bekliyor...

Yazar ve sosyal medya içerik üreticisi Zeus Kabadayı’nın "Keşke Tanımasaydım Seni" adlı yeni kitabı 9 Eylül’de kitapçılarda yerini alıyor. "Hayy Kitap" yayın evinden çıkacak olan kitapta yazarın aşk üzerine yazdığı yazıların derlemesi olduğu tahmin ediliyor. Daha önce "Kırdığın Yerden Kırıl", "Beni Yarım Bıraktın", "Sevseydi Gitmezdi", "Beni Neden Sevmedin?", "Mutlu Olmak İstiyorum" adlı eserleri yayınlanmıştı.

Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek evlendi

Nazarım değmez ama her buluşup görüştüğümüzde “maşallah” dediğim aşk, düğünle taçlanmış olmasına çok sevindim. Değerli arkadaşım ve sanatçı Gaye Su Akyol, Lalalar grubunun solisti müzisyen Ali Güçlü Şimşek ile nikah masasına oturdu. Sosyal medya hesabından da peş peşe paylaşımlarda bulunan çiftin düğün törenine hemen herkes katıldı. Zaten çok eğlenceli olan çiftin bu mutlu gününe arkadaşları da dahil olunca Instagram düğün günü yıkıldı diyebilirim. Sevgili Gaye ve Ali’ye sonsuz mutluluklar diliyorum.

Dugun-5Arkadaşlarım Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek'e sonsuz mutluluklar...